nieuws

MECC: gratis wifi voor congressen

Hotel

Deelnemers en organisatoren van congressen in MECC Maastricht kunnen vanaf 1 januari gebruik maken van gratis Wifi.

MECC: gratis wifi voor congressen

MECC speelt hiermee nadrukkelijk in op de wens van internationale congresorganisatoren en Professional Congress Organisers (PCO). Door deze relevante service gratis aan te bieden wil het congrescentrum zich nadrukkelijk onderscheiden van andere aanbieders.

Het aanbieden van gratis WiFi past in het beleid van MECC Maastricht om congresorganisatoren maximaal te ‘ontzorgen’ zoals de congreslocatie het noemt.

‘Smartphones en tablets worden steeds vaker tijdens congressen ingezet om interactief het congres te beleven. Daarnaast stellen deelnemers gratis WiFi op prijs om te mailen en social media in te zetten.’

Reageer op dit artikel