nieuws

Palace Hotel Noordwijk wordt Radisson Blu

Hotel

Het Palace Hotel heeft zich aangesloten bij Carlson Rezidor. De nieuwe naam van het hotel dat in 2012 de Dutch Hotel Award won, is vanaf februari Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk aan Zee. Het aantal hotels van de hotelgroep in de Benelux stijgt daardoor naar vijftien.

Palace Hotel Noordwijk wordt Radisson Blu
website Palace Hotel

Het in 2001 geopende Palace Hotel in Noordwijk draagt vanaf volgend jaar februari de Radisson Blu-vlag. Het hotel dat onder leiding staat van general manager André Aaij, heet vanaf dat moment Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk aan Zee.

Franchisehotel

‘We hebben het afgelopen jaar de keuze gemaakt om heel intensief te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om aan te sluiten als franchisehotel bij een gerenommeerde hotelketen’, aldus Aaij.

Carlson Rezidor

Volgens de general manager hebben drie doorslaggevende punten geleid tot aansluiting bij Radisson Blu van Carlson Rezidor Hotel Group.

‘Veel focus op de MICE-markt, brede internationale oriëntatie en veel kansen voor de medewerkers van het hotel.’

Dutch Hotel Award

Het Palace Hotel heeft 120 kamers en won in 2012 de Dutch Hotel Award (zie video hieronder).

Voor Carlson Rezidor Hotel Group komt het aantal hotels in de Benelux daardoor uit op vijftien. Wereldwijd bezit de hotelgroep meer dan 1300 hotels in 100 landen. In 2015 moeten dat er bijna 1500 zijn.

Reageer op dit artikel