nieuws

Center Parcs gecertificeerd als Top Employer Nederland 2014

Hotel

Center Parcs is een van de organisaties die dit jaar gecertificeerd is als Top Employer Nederland 2014. Volgens onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute), biedt Center Parcs zijn medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Center Parcs gecertificeerd als Top Employer Nederland 2014

Marianne Riedstra, HR Manager van Center Parcs Nederland: ‘Enthousiaste medewerkers zorgen voor enthousiaste gasten. Om als bedrijf succesvol te zijn én te blijven, is het van essentieel belang goede zorg voor de medewerkers te dragen op alle niveaus. Onze werknemers vormen dan ook het hart van het bedrijf en we doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om een topwerkgever te zijn. De erkenning als Top Employer laat zien dat we dit doel hebben bereikt en vormt bovendien een stimulans voor de toekomst.’

Top Employers Institute

Het Top Employers Institute, dat wereldwijd certificaten uitreikt voor uitmuntendheid op het gebied van arbeidsomstandigheden, maakte onlangs de resultaten bekend van zijn jaarlijkse onderzoek naar het HR-beleid van een groot aantal werkgevers in Nederland. Center Parcs is een van de organisaties die de certificering Top Employers Nederland 2014 mocht ontvangen – een officiële erkenning van zijn uitstekende personeelsbeleid.

Reageer op dit artikel