nieuws

EW Facility Services en TVHG breiden samenwerking uit

Hotel

EW Facility Services en The Vincent Hotel Group hebben de samenwerking uitgebreid met twee nieuwe hotels. EW gaat ook de schoonmaakdiensten verzorgen bij het nieuwe Holiday Inn en Holiday Inn Express (Arena Towers) in Amsterdam.

EW Facility Services en TVHG breiden samenwerking uit

EW Facility Services verzorgt reeds de housekeeping voor vier hotels van The Vincent Hotel Group, de nummer 47 van de Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven met een omzet van €26 miljoen. De hotelketen ziet de vruchtbare huidige samenwerking als basis voor de gunning van de nieuwe hotels.

De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor de schoonmaak van respectievelijk 120 in Holiday Inn en 323 hotelkamers in Holiday Inn Express, openbare ruimten en vergaderzalen. Met de toevoeging van de twee nieuwe hotels versterkt EW Facility Services tevens haar marktleiderschap in de hotelschoonmaak.

De bouw van de twee nieuwe hotels is een bijzonder project. Het Holiday Inn en Holiday Inn Express zijn gezamenlijk gehuisvest in de Arena Towers in Amsterdam. Het voormalige kantoor van ABN AMRO in Zuidoost is volledig getransformeerd. De twee hotelformules omvatten samen 17.500 m2 aan hotelvoorzieningen, restaurants, vergaderruimten, ballrooms en overige ruimten.

De hotels zijn eigendom van The Vincent Hotel Group en opereren onder twee merken van InterContinental Hotel Group (IHG).

Reageer op dit artikel