nieuws

Radisson Blu Streetgolf voor Ronald McDonaldhuis

Hotel

Radisson Blu Hotels Amsterdam/Schiphol-Rijk en het Park Inn by Radisson Airport Schiphol organiseren op 5 september de tweede editie van het Streetgolf Evenement.Het evenement vindt plaats op het Businesspark Park-Rijk, waarbij de golfcourse, evenals vorig jaar geheel zelf ontworpen zal worden.

Radisson Blu Streetgolf voor Ronald McDonaldhuis

Tijdens de eerste editie, in 2013, konden deelnemers kijken naar de pogingen van de golfers om een speciale golfbal in de Renault Cabrio Megane te slaan. De complete opbrengst van de avond, inschrijfgeld, een prijzentombola en een veiling van Magnum Champagne kwam uit op €11.300, en kwam ten goede aan KiKa.

Goede doel

Ook dit jaar zal de opbrengst weer gaan naar een goed doel: het Ronald McDonald Huis VUmc in Amsterdam. Deze organisatie zorgt ervoor dat ouders dicht bij hun kinderen kunnen zijn, mochten er zich onvoorziene situaties voordoen. De huizen zijn geheel zelfvoorzienend met vele vrijwilligers en zijn afhankelijk van financiële ondersteuning van buitenaf. De Radisson Blu hotels steunen momenteel het Ronald McDonald Huis VUmc, met een eigen kamer, met giften en verzorgen af en toe een diners voor de gasten in het huis.

Deelname

Deelname aan het toernooi kost €80 (inclusief green fee, caddie book, drankjes en bbq ) of €30, alleen voor de BBQ (all-in). Inschrijven kan via 020 655-3131 of via streetgolf@radissonblu.com.

Reageer op dit artikel