nieuws

Drie kanshebbers voor titel Beste Bed & Breakfast

Hotel

Drie finalisten azen op de titel Beste Bed & Breakfast van Nederland. In de eindronde zitten: Carpe Diem uit het Brabantse dorp Oirschot, Tala Lodge uit het Friese plaatsje Ravenswoud en Life is Good uit het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther.

Drie kanshebbers voor titel Beste Bed & Breakfast
Life is Good, Heeswijk-Dinther

Carpe Diem wist de titel vorig jaar te bemachtigen. Life is Good eindigde in 2014 op de derde plaats. Tweede werd dat jaar Aan de Aelder Esch in Aalden. Nieuw in het topklassement is Bed & Breakfast Tala Lodge. Op 9 juni 2015 maakt Stichting Bed & Breakfast Nederland de winnaar bekend.

Naast de bekendmaking van het Beste Bed & Breakfast van Nederland in de categorie van vijf tulpen, worden er ook winnaars uitgeroepen onder de B&B’s in de kwaliteitscategorieën één tot en met vier tulpen. Dit zijn alle genomineerden:

Vier tulpen:
B&B Rietveld Cottage in Hazerswoude-Dorp (Zuid-Holland);
B&B De Paasloërhof in Paasloo (Overijssel);
B&B The Black Horse in Ureterp (Friesland).

Drie tulpen:
B&B Tulpen en Zo in Julianadorp (Noord-Holland);
B&B De Boksloot in Ravenswoud (Friesland);
B&B Bed in de Betuwe in Hemmen (Gelderland).

Twee tulpen:
B&B De Tuinkamer in ‘s-Gravenzande (Zuid-Holland);
B&B Hotel California in Wichmond (Gelderland);
B&B Lots4U in Culemborg (Gelderland).

Een tulp:
B&B Motorschip Elisabeth in Leeuwarden (Friesland);
B&B Passage in Driebergen (Utrecht);
B&B De Vlinder in Nijmegen (Gelderland).

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie beoordeelt bed & breakfasts in Nederland op kwaliteiten als veiligheid, comfort en hygiëne. Na controle door een mystery guest krijgen de accommodaties 1 tot en met 5 tulpen toegekend.

Reageer op dit artikel