nieuws

nieuwe chef-kok voor Renaissance Amsterdam Hotel en restaurant SCOSSA

Hotel

Enrico Luise, geboren en getogen in Italië, gaat het Renaissance Amsterdam Hotel en het Italiaanse
restaurant SCOSSA een nieuwe impuls geven.

nieuwe chef-kok voor Renaissance Amsterdam Hotel en restaurant SCOSSA

Luise heeft al een flinke cv. Hij werkte in hotels in onder meer India, de Bahamas, het Verenigd Koninkrijk en Curaçao. De multiculturele diversiteit die Luise heeft ervaren speelt een belangrijke rol in zijn persoonlijke en professionele visie.  Luise kijkt er naar uit zijn culinaire kunsten verder te ontwikkelen, zowel in het Italiaanse restaurant SCOSSA als in de Koepelkerk van het Renaissance Amsterdam Hotel.

Chef-kok

‘Ik vind het heel belangrijk dat mijn gerechten een gevoel van vreugde en voldoening brengen. Een gerecht moet een goede combinatie zijn van gezonde, eerlijke en bijzondere producten, waarbij lokale invloeden essentieel zijn. Deze lokale touch aan ingrediënten brengen mijn liefde en passie in het gerecht tot leven’, zo zegt Luise. De nieuwe executive chef gaat leiding geven aan de keuken van het Italiaanse restaurant SCOSSA en alle outlets inclusief de Koepelkerk van het Renaissance Amsterdam Hotel.

Reageer op dit artikel