nieuws

Het Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast

Hotel 1468

Bed & Breakfast ‘Het Hof van Laren’ in Laren is op woensdag 8 juni uitgeroepen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016. De accommodatie, een achttiende-eeuwse boerderij middenin het Gooi, scoorde afgelopen jaar het hoogst in het Nederlandse classificatiesysteem voor B&B’s en behaalde de beste reviews op Bedandbreakfast.nl.

Het Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast

Dat heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland, de organisatie achter de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie, bekendgemaakt. Het Beste Bed & Breakfast van Nederland wordt ieder jaar uitgeroepen onder B&B’s in de klasse van 5 tulpen, de hoogste categorie van de Nederlandse B&B Classificatie.

Reviews

De winnaar wordt bepaald op basis van de service en faciliteiten, gecombineerd met de reviews van gasten. Ook B&B ‘Comfortabel Rustpunt’ in Heerlen en B&B ‘De Korhoen’ in Nijverdal waren genomineerd in de 5-tulpenklasse. Zij behaalden respectievelijk de tweede en derde plaats.

Het Hof van Laren

Het Hof van Laren heeft een modern-landelijke inrichting met een loungeterras aan de zwemvijver. ‘Het is al lang geen budgetaccommodatie meer, maar een hoogwaardig verblijf waar je in de watten wordt gelegd’, aldus Hanny Arens, voorzitter van de Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Reageer op dit artikel