nieuws

Jean Faivre stopt na 18 jaar bij Hilton

Hotel 1239

Hilton Worldwide kondigt het vertrek aan van Jean Faivre, die de afgelopen negen jaar bij Hilton heeft gewerkt als Area Vice President Operations West & Zuid Europa. In totaal werkte hij 18 jaar bij het bedrijf.

Jean Faivre stopt na 18 jaar bij Hilton

Jean Faivre is verantwoordelijk voor 32 hotels van 5 verschillende merken in 10 landen. Hij zal zijn post op 31 december 2016 verlaten en er zal te zijner tijd een aankondiging plaatsvinden over zijn opvolger.

Faivre werkt al 40 jaar in de hotellerie. ‘Ik heb veel tijd besteed aan het maken van zakelijke reizen de afgelopen jaren. Ik heb besloten meer tijd aan mijn familie te besteden, zonder daarbij de hospitality branche volledig gedag te zeggen. Ook al heb ik besloten me meer te concentreren op mijn privéleven, mijn passie voor het vak blijft.’

Executive Vice President & President, Europe Middle East & Africa, Simon Vincent van Hilton Worldwide zegt: ‘Jean heeft met enorm enthousiasme en een grote gedrevenheid de business in west en zuidelijke Europa geleid. Hij heeft flinke successen geboekt in een periode van aanzienlijke groei en verandering. Hij verlaat ons bedrijf en we wensen hem veel succes voor de toekomst.’

Reageer op dit artikel