nieuws

Preston Palace opnieuw verkozen tot ‘Familiehotel van het Jaar’

Hotel 691

Preston Palace heeft woensdag 11 januari voor het derde jaar op rij de Award ‘Familiehotel van het Jaar’ in de wacht gesleept. ‘Een mooie bekroning’, aldus het Twentse all-inclusive hotel en uitgaanscentrum.

Preston Palace opnieuw verkozen tot ‘Familiehotel van het Jaar’

Het publiek bepaalde de genomineerden door vóór 5 januari 2017 te stemmen. De award werd uitgereikt aan de medewerkers van Preston Palace door Tim Douwsma.

Vakjury

De vakjury lette onder andere op het totale reisaanbod, de persoonlijke aandacht, de mate waarin het verblijf is gethematiseerd, de aanwezigheid van een vakantiemascotte en het (Nederlandstalige) animatie‐ en activiteitenprogramma dat ontwikkeld is voor zowel kinderen als voor het gezin. Ook werd gekeken naar recensies.

Unieke prestatie

Preston Palace was al verheugd met de nominatie. ‘Dat wij opnieuw deze prijs winnen, is een prachtige waardering van onze gasten. Iets waar wij erg dankbaar voor zijn. Wij zien deze titel ook als stimulans voor de toekomst.’

Preston Palace beschikt over animatieprogramma, een subtropische zwemparadijs, een bowlingbaan, spelotheek en indoor-kermis.

Reageer op dit artikel