nieuws

Amrâth opent extended stay hotel Badhoevedorp

Hotel 1343

Amrâth Hôtels heeft haar 15e hotel geopend. Na zeven maanden bouwen, ontving general manager Jesper Lauersen de eerste hotelgasten in Amrâth Apart-Hotel Schiphol Badhoevedorp, een extended stay hotel.

Amrâth opent extended stay hotel Badhoevedorp

Met dit 15e hotel richt Amrâth Hôtels zich op de extended stay-hotelgast in de regio Amsterdam / Schiphol. Dat wil zeggen dat een ieder die voor meer dan 6 nachten een kamer of appartement zoekt, van harte welkom is in  één van de 98 studio’s of appartementen.

Met het oog op het langere verblijf van de hotelgasten is er, voor het ontwerp en de inrichting van de kamers en de algemene ruimtes, gekozen voor een samenwerking met IKEA. De 98 studio’s en appartementen, variërend in grootte van 25 tot 70 vierkante meter, zijn in drie verschillende stijlen ingericht en beschikken allen over een kitchenette.

Jutter Speijs

Naast de introductie van diverse noviteiten op het gebied van persoonlijke service en automatisering is Amrâth opent extended stay hotel Badhoevedorper voor de restaurant- voorzieningen in het hotel gekozen voor een samenwerking met Jutter Speijs. Jutter Speijs biedt een onbemand ‘food market’ retail concept voor het hospitality segment.

Vanuit een centrale plek in de lobby van het hotel heeft de gast 24 uur per dag keuzes in food, drinks en andere relevante producten. In de open shop kunnen gasten zelf hun producten pakken, bereiden en afrekenen.

De shop wordt volledig gemanaged door Jutter Speijs, die verantwoordelijk is voor het assortiment, de marketing en de bevoorrading. Technologie en innovatie worden ingezet om van een onbemande shop een persoonlijke beleving te maken. Het hotel kan daarmee een optimale gastbeleving bieden, waarbij de gast mede bepaalt wat het aanbod is.

Amrâth Hôtels

Deze Nederlandse keten Amrâth Hôtels beschikt met haar 15 drie, vier en vijf sterren hotels over 1452  kamers en zij biedt werk aan zo’n 525 medewerkers. De paradepaardjes zijn Grand Hotel de l’Empereur in Maastricht, vijf sterren Grand Hotel Amrâth Amsterdam in het monumentale Scheepvaarthuis en natuurlijk het in oktober 2014 verworven Kurhaus in Scheveningen. Alle Amrâth hotels liggen op en beneden de lijn Alkmaar – Nijmegen, met een statutaire vestiging in Maastricht. Amrâth Hôtels en het vastgoed is eigendom van de familie Van Eijl.

Amrâth Hôtels staat met een omzet van 47,4 miljoen euro op plek 37 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken.

Foto's

Reageer op dit artikel