nieuws

Operationeel directeur Hans Wibbens vertekt bij Hampshire Hospitality

Hotel 2909

Hans Wibbens legt per 1 november 2017 zijn functie als operationeel directeur van Hampshire Hospitality neer. Na ruim zes jaar in dienst van de toenmalige Eden Hotel Group en daarna Hampshire Hospitality, zit zijn taak erop. Algemeen Directeur Léon Dijkstra neemt zijn taken voorlopig over en stuurt de hotelgroep aan.

Operationeel directeur Hans Wibbens vertekt bij Hampshire Hospitality

Hans Wibbens trad begin 2011 in dienst bij de Eden Hotel Group en begeleidde in de jaren daarna onder andere de overname van Hampshire Hospitality. Wibbens licht toe: ‘Na al die hectische en mooie jaren heb ik nu het gevoel dat mijn taak erop zit. Er ligt een mooie basis waarop de hotelgroep kan doorbouwen.’ De hotelgroep beraadt zich nog op de manier waarop de functie van operationeel directeur in zal worden ingevuld.

Toekomst Hampshire

De groep gaat verder op het mede door Wibbens geplaveide pad als echt familiebedrijf. Algemeen directeur Léon Dijkstra is dankbaar voor zijn jarenlange inzet en de resultaten die hij heeft geboekt en zegt: ‘Hans heeft uitstekend werk verricht. Mede dankzij hem is Hampshire goed door de crisis gekomen en staat er nu een gezond bedrijf met gemotiveerde collega’s. De hotelwereld is dynamisch en staat nooit stil, maar ik ben ervan overtuigd dat wij klaar zijn voor de toekomst.’

Hampshire Hospitality kondigde eind vorig jaar aan te stoppen met de franchiseformule. Niet lang daarna werd ook bekend dat alle eigen hotels onder de nieuwe merknaam Eden Hotels gaan vallen. Dit viel bij franchisehouders niet in goede aarde en lijkt het einde te betekenen van de merknaam Hampshire. Of deze koerswijziging reden is voor het vertrek van Wibbens, is niet bekend.

Reageer op dit artikel