nieuws

Hotelkamerveiling.nl breidt veilingaanbod uit met sauna’s

Hotel 1521

Hotelkamerveiling.nl breidt haar veilingaanbod uit. Per 1 december 2017 kunnen leden en websitebezoekers ook meebieden op een dagje sauna voor twee personen.

Hotelkamerveiling.nl breidt veilingaanbod uit met sauna’s

Hiermee speelt Hotelkamerveiling.nl in op de toenemende vraag van haar leden naar wellnessbelevingen. Hotelarrangementen inclusief wellness zijn al populaire veilingen op de website. Per 1 december kan men dus ook voor een voordelige dagje wellness op Hotelkamerveiling.nl terecht. Hotelkamerveiling.nl biedt de sauna arrangementen altijd aan voor twee personen en reserveren gaat online. Als start heeft Hotelkamerveiling.nl een drietal sauna arrangementen beschikbaar op haar website, dit zal de komende periode worden uitgebreid.

Over Hotelkamerveiling.nl

Over Hotelkamerveiling.nl In 2018 viert Hotelkamerveiling.nl haar 10-jarig bestaan. Op Hotelkamerveiling.nl kan men tegen een aantrekkelijk tarief een hotelarrangement en per 1 december ook een sauna arrangement boeken door mee te bieden op een online veiling.

Start veilingsite

In februari 2008 startte hotelier Klaas Stekelenburg samen met zijn zoons Matthijs en Jasper deze online veilingsite. Inmiddels heeft de veilingsite een wereldwijd aanbod van duizenden hotels waaronder de meeste grote hotelketens. Sinds de opstart heeft Hotelkamerveiling.nl meer dan 4 miljoen boekingen gegenereerd.

Leestip: Rechter geeft Hotelkamerveiling.nl gelijk

Reageer op dit artikel