nieuws

Rechter geeft Hotelkamerveiling.nl gelijk

Hotel

Hotelkamerveiling.nl maakt zich niet schuldig aan consumentenbedrog, zo heeft de rechter bepaald. Hotels.nl sleepte Hotelkamerveiling.nl voor de rechter, omdat de veilingsite in hun ogen zou adverteren met misleidende prijzen en daarmee in strijd handelt met de Wet Oneerlijke Handelspraktijken.

Rechter geeft Hotelkamerveiling.nl gelijk

Hotelkamerveiling.nl was het hier mee oneens en wees op het feit dat alle onvermijdbare kosten duidelijk vermeld worden op hun website en zij daarmee transparante prijzen hanteert. De rechter deed op donderdag 31 oktober de uitspraak.

De rechter beaamde dit en stelde dat Hotelkamerveiling.nl de consument vóór het uitbrengen van een bod ‘herhaaldelijk en ondubbelzinnig’ informeert over de veilingvoorwaarden en de eventuele bijkomende kosten. In zijn uitspraak stelt hij dat er geenszins sprake is van misleiding.

Algemeen directeur van Hotelkamerveiling.nl Klaas Stekelenburg: ‘Deze uitspraak hadden we verwacht, want we wisten dat we erg sterk stonden in deze zaak. Toch zijn we blij dat het achter de rug is en dat we nu weer aan het werk kunnen.’

Reageer op dit artikel