nieuws

48e Hotelvrijmibo in hagelnieuw Park Inn Amsterdam West

Hotel 720

De 48e editie van de Hotelvrijmibo wordt vrijdag 7 september gehouden in het recent geopende Park Inn by Radisson Amsterdam City West, bij Sloterdijk. Met ruim 500 gasten, een live band en een silent disco beloven organisatoren Melle Pegman en Jacob de Graaff ‘a trip down memory lane.’

48e Hotelvrijmibo in hagelnieuw Park Inn Amsterdam West

‘Wij zijn een van de eersten die met zo’n grote groep het eventdeel van het nieuwe hotel gebruiken’, zegt mede-organisator Melle Pegman. Naast een bezichtiging van het recent geopende Park Inn Amsterdam West worden deelnemers vermaakt met een live band, dj’s en een silent disco.

Met nog zo’n drie dagen te gaan staat de teller van aanmeldingen al ver boven de 500. Pegman ziet dat hotels de kwartaalborrel als een soort personeelsuitje zien, soms melden wel 40 medewerkers van één hotel zich aan. Aanmelden voor de 48e Hotelvrijmibo, op 7 september in Park Inn by Radisson Amsterdam City West kan hier. Bekijk hier de foto’s van de 47e borrel, op 1 juni in Bar Kantoor.

De Hotelvrijmibo is een initiatief van Melle Pegman en Jacob de Graaff. De borrels worden ongeveer eens per kwartaal georganiseerd, op steeds wisselende locaties in Amsterdam – van bekende hotels tot musea en congreslocaties. De organisatie van de avond zelf ligt steeds volledig bij het ontvangende bedrijf. Dat verzorgt ook de hapjes en biedt drankjes tegen gereduceerd tarief. Deelnemers betalen voor hun drankjes, verder is lidmaatschap of bijwonen van van Hotelvrijmibo volledig kostenloos. En iedereen die in een hotel werkt is welkom: van steward tot general manager.

Hotel Leaders Network

Na het succes van het opnieuw leven inblazen van Hotel Leaders Network vorig jaar, willen Pegman en De Graaff dit exclusieve netwerkevent voor ceo’s, general managers en eigenaren voorafgaand aan de laatste Hotelvrijmibo, tot een jaarlijkse traditie maken. Dit jaar worden HLN en Hotelvrijmibo XL op 16 november gehouden in KIT (Koninklijke Instituut voor de Tropen).

Nieuw op HLN is de Hotelrede. Jaarlijks nodigen Pegman en De Graaff een prominente Nederlander uit om die rede uit te spreken. Wie het dit jaar wordt, houden ze nog even voor zich. Ook Hotelvrijmibo XL, de extra grote eindejaarsborrel, krijgt een nieuwigheid: de VIP-leader. De organisatie nodigt zo’n 20 mensen uit als VIP-leader, die ieder 4 gasten mogen meenemen in de VIP-lounge van de borrel.

Reageer op dit artikel