nieuws

Postillion opent hotel met spraakgestuurde hotelkamers

Hotel 979

Postillion Hotels opent op 5 november 2018 haar nieuwe hotel aan het Paul van Vlissingenstraat 9-11 in Amsterdam Dit hotel is uitgerust met spraakgestuurde kamers waarin het mogelijk is om onder meer de gordijnen, het licht en de televisie met stemgeluid te bedienen.

Postillion opent hotel met spraakgestuurde hotelkamers
Foto: Janiek Dam

De hotelkamers zijn uitgerust met spraakbediening waardoor verschillende handelingen door stemgeluid uitvoerbaar zijn. Onder meer het openen en sluiten van de gordijnen en het bedienen van het licht en de televisie zijn spraakgestuurd. Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels Nederland: ‘Postillion Hotels is altijd op zoek naar innovatie en mogelijkheden om het gemak en comfort van haar gasten te vergroten. Met deze technologie hebben we hier weer een mooie stap in gemaakt.’

Hotel

Het nieuwe hotel heeft negentien verdiepingen met 252 hotelkamers, een dakterras gelegen op de eerste verdieping en een fitnesscenter. Voor de zakelijke reiziger biedt Postillion Hotel Amsterdam naast de flexibele werkplekken diverse horecavoorzieningen, waaronder een BBQ-style restaurant en een lunchconcept.

Technologie

(c) Janiek Dam

Op 5 november zijn twee kamers ingericht met de spraakgestuurde technologie, in het voorjaar van 2019 zijn alle kamers van Postillion Hotel Amsterdam hiervan voorzien. Postillion Hotels wil door de combinatie van de omvangrijke MICE-capaciteiten en het toepassen van de spraakgestuurde technologie een onderscheidende positie  in de hotel- en congresmarkt aannemen.

Over Postillion Hotels

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amsterdam, Utrecht Bunnik, Rotterdam, Amersfoort Veluwemeer, Arnhem, Deventer en Dordrecht.

Het conventiecentrum van Postillion Hotels Nederland aan de Paul van Vlissingenstraat in Amsterdam ging op 31 oktober 2016 open. Nu worden ook de ruim 250 hotelkamers in gebruik genomen. Het Convention Centre, dat in de bestaande bouw van de Kauwgomballenfabriek is gevestigd, biedt plaats aan groepen tot 1200 personen. Misset Horeca mocht er eerder al een kijkje binnen nemen.

Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland

Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland

Reageer op dit artikel