Best Western Eurohotel wordt Best Western Plus

Best Western Eurohotel wordt Best Western Plus

De afgelopen jaren heeft Best Western Eurohotel in het centrum van 's-Hertogenbosch al haar kamers en de openbare ruimtes gerenoveerd. De investeringen in service en kwaliteit worden beloond door toekenning van het merk Best Western Plus.

Na deze volledige renovatie wordt afscheid genomen van de oude naam en is op 1 november officieel het nieuwe Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch geopend. Het Brabantse viersterrenhotel hotel in het centrum van Den Bosch voldoet aan de extra comforteisen die worden gesteld aan het in 2011 door Best Western geïntroduceerde merk Best Western Plus. Met name de uiteenlopende en complete faciliteiten die het hotel biedt en de investeringen in kwaliteit worden gewaardeerd. Naast de moderne hotelkamers herbergt het hotel een recent vernieuwde lobby en bar met ruim terras, een privé parkeergarage en kunnen gasten iedere ochtend genieten van een uitgebreid bourgondisch ontbijt in het ontbijtrestaurant.

Patty Scott – van Leeuwen, eigenaresse van Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch: 'Wij hebben veel tijd besteed aan het design en de functionaliteit van de nieuwe kamers en openbare ruimtes. Onze gasten moeten een gevoel van luxe ervaren in een warme atmosfeer. We houden ervan om onze gasten in de watten te leggen. We blijven continue investeren in service en in kwaliteit. Met het Best Western Plus merk tillen we dit naar een hoger niveau.'

Extra comfort

Het hotel behaalde door middel van de renovatie alle extra comforteisen die gelden voor Best Western Plus en voldoet daarmee aan extra comforteisen op zes gebieden: aankomst, eten en drinken, service, badkamer, slapen en werk & entertainment. Voorbeelden zijn het aanbieden van een lokale delicatesse, minimaal vier verschillende soorten hoofdkussens, extra faciliteiten en services in het hotel.

Best Western Plus

'Best Western Plus biedt net dat extra comfort voor de ervaren reiziger. Daarnaast zijn ook het design en de gebruikte, kwalitatieve materialen heel belangrijk’, aldus Wytze van den Berg, Managing Director België & Nederland van Best Western Hotels & Resorts. De kamers zijn voorzien van alle hedendaagse wensen.

Best Western Plus City Centre Hotel Den Bosch is na de Best Western Plus-hotels in Gouda, Arnhem, Amersfoort, Hoofddorp, Schiphol-Rijk, Rotterdam, Aduard, Groningen en Rijswijk het 10e hotel in Nederland dat onder deze merknaam opereert.