nieuws

Landal-directeur Thomas Heerkens vertrekt

Hotel 3630

Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal Green Parks, heeft eerder deze maand zijn vertrek aangekondigd. Hij blijft in functie tot een geschikte opvolger is gevonden als aanvoerder van de bungalowgigant.

Landal-directeur Thomas Heerkens vertrekt

Thomas Heerkens, die al 16 jaar voor Landal GreenParks werkt, waarvan 12 jaar als algemeen directeur, geeft aan dat de recente wisseling van aandeelhouder voor hem een natuurlijk moment was om de beslissing te stoppen, te nemen.

Zijn besluit biedt hem de mogelijkheid om de komende jaren nog wat anders te ondernemen, zo stelde hij in zijn bekendmaking aan de medewerkers. Daarbij gaf Heerkens aan alle vertrouwen te hebben in de toekomst van Landal en in het team om hem heen.

Met Platinum heeft Landal GreenParks bovendien een aandeelhouder die dit vertrouwen onderschrijft en wil investeren in de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Landal zoekt momenteel naar een opvolger voor Heerkens.

Landal onder Thomas Heerkens

Landal heeft ongeveer 80 vakantieparken onder haar hoede met 15.000 huisjes in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije . Onder leiding  van Heerkens is Landal marktleider geworden in de Nederlandse chaletpark-markt en heeft het zijn aanwezigheid in andere landen in Europa uitgebreid met meer dan 2,5 miljoen bezoekers per jaar. In landelijke onderzoeken scoort Landal vaak op klantervaring en -tevredenheid en behoort het tot de beste in de branche als het gaat om klantentrouw en herhaalbezoeken.

Landal staat op nummer 4 in de Misset Horeca Top 100 van Grootste merken en bedrijven in de horeca.


MEER TRANSFER NIEUWS

Reageer op dit artikel