nieuws

Fletcher Hotels koopt drie Golden Tulip-hotels

Hotel 3417

Fletcher Hotels neemt drie hotels over van Golden Tulip. Daardoor breidt Fletcher uit met drie nieuwe vestigingen in Eindhoven, Kerkrade en Weert.

Fletcher Hotels koopt drie Golden Tulip-hotels

Zo komt er een Fletcher-hotel in het stadion van voetbalclub Roda JC. Het hotel heeft een eigen skybox en enkele feest- en vergaderzalen met uitzicht op het speelveld. Ook HotelRestaurant Jagershorst in Eindhoven heeft iets met voetbal. Veel voetbalclubs die tegen PSV voetballen worden van oudsher hier ondergebracht, zegt Fletcher.

Door de aankoop heeft Fletcher in totaal 95 hotels verspreid over heel Nederland. Het bedrijf neemt alle personeelsleden van de nieuwe hotels over. Bij Fletcher werken bijna 3500 mensen. Er zijn geen financiële details van de deal naar buiten gebracht.

Ceo Rob Hermans zag Fletcher groeien van 6 naar 74 hotels en wil blijven groeien

In mei 2016 verkocht oprichter Chris Luken ‘zijn’ Fletcher Hotels aan het zittende management. Ceo Rob Hermans heeft nu, samen met cfo Edwin van Heteren de meerderheid van de aandelen. Fletcher neemt de laatste jaren aan de lopende band hotels over.

De overname van de zes hotels van Princess noemde ceo Rob Hermans eerder hét hoogtepunt van het jaar. ‘We hebben op één dag zes hotels toegevoegd. Een spannende, maar fantastische overname.’ Fletcher Hotels staat op nummer 11 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven van 2018.