nieuws

Stephan Stokkermans ‘Hotelier of the Year 2019’

Hotel 793

Stephan Stokkermans, managing director van Grand Hotel Huis ter Duin, is uitgeroepen tot Hotelier of the Year. Onder het toeziend oog van meer dan 270 deelnemers nam hij de prijs in ontvangst tijdens de slotceremonie van de Preferred Global Conference 2019 in Monte-Carlo Bay Hotel & Resort.

Stephan Stokkermans ‘Hotelier of the Year 2019’
Lindsey Ueberroth (CEO Preferred Hotels & Resorts) en Stephan Stokkermans (Managing Director Grand Hotel Huis ter Duin).

De ceremonie is de afsluiting van een week vol meetings en inspirerende sessies. Tijdens deze avond werden 11 Preferred Awards of Excellence en 6 Giftts Pineapple Award Winners uitgereikt. De Preferred Awards of Excellence erkennen partners in het wereldwijde netwerk die excellentie belichamen binnen Preferred Hotels & Resorts.

Waar tien awards werden uitgereikt aan hotels, was er één award bestemd voor een persoon. Stephan Stokkermans nam de prijs vereerd in ontvangst: ‘Deze prijs is voor het team van Grand Hotel Huis ter Duin, de familie Noorlander die al meer dan 40 jaar Grand Hotel exploiteert en vooral voor mijn vrouw en drie dochters die alles mogelijk maken.’

Grand Hotel Huis ter Duin

Hotelier of the YearGrand Hotel Huis ter Duin is al meer dan 20 jaar partner van Preferred Hotels & Resorts. Dankzij dit partnership waarborgt het hotel zijn kwaliteit op basis van internationale standards van luxury travel en maakt het gebruik van het wereldwijde sales- en marketingnetwerk van Preferred Hotels & Resorts.

Reageer op dit artikel