Hotel De L'Europe opent 't Huys: Amsterdamse kunst, stijl en luxe

Hotel De L'Europe opent 't Huys: Amsterdamse kunst, stijl en luxe

Hotel De L'Europe Amsterdam opent in maart de deuren van 't Huys. Een vernieuwde vleugel van het hotel, met een eigen ingang aan de Nieuwe Doelenstraat. In 't Huys biedt 't hotel onderdak aan wat het noemt 'Original Amsterdam Luxury'.

't Huys biedt onderdak aan drie Amsterdamse toonbeelden van kunst, stijl en luxe. Boekwinkel Mendo, Skins Spa en het atelier van 'high-end bloemist' The Wunderkammer. Ook komt er een een nieuw Italiaans restaurant: Trattoria Graziella.

Het interieurontwerp van 't Huys is van de hand van Amsterdam ontwerperscollectief Nicemakers. 't Huys wordt ook verrijkt met vier eventkamers met uitzicht over de Amstel. Deze zijn beschikbaar voor bijzondere en sociale evenementen en diners.

Italiaans restaurant Graziella

't Huys moet een levendige plek worden waar men in een ontspannen sfeer binnenloopt om even rond te neuzen voor een boek, een mooi geschenk uit te zoeken bij The Wunderkammer of aan te schuiven bij Graziella voor een goed bord pasta en een glas wijn, aldus De L'Europe.

Trattoria Graziella is een nieuw opzichzelfstaand Italiaans restaurant dat gevestigd is in 't Huys. Italiaanse chef Luigi Di Benedetto zwaait de scepter in de keuken. Graziella, Mendo, The Wunderkammer en Skins Spa zijn via een overdekte binnenplaats in het hotel, 'd Tuyn', met elkaar verbonden.

michael