Strandhuisjes Julianadorp vanaf 2021 in portfolio Roompot

Strandhuisjes Julianadorp vanaf 2021 in portfolio Roompot

Na de recente aankondiging dat 74 Beach Villa's van Hoek van Holland op 1 januari 2021 richting Roompot verhuizen, komen ook 90 strandhuizen in Julianadorp die dag het aanbod versterken van deze aanbieder van vakantiehuizen.

In het bovenste puntje van Noord-Holland, op 1 km van Roompot Resort Duynzicht in Julianadorp, vindt men 90 strandhuisjes die van eind maart tot begin oktober worden verhuurd. De 90 vrijstaande strandhuisjes bevinden zich rechtstreeks op het strand en kunnen elk vier tot zes gasten ontvangen. Elk strandhuis telt twee slaapkamers op twee verdiepingen. De totale oppervlakte van elk strandhuis is 45 m2.

Perfecte aanvulling bij Resort Duynzicht

De 90 strandhuisjes bevinden zich op 1 km van het Resort Duynzicht waar Roompot luxevilla’s voor 6 personen aanbiedt. Omdat beide verblijfstypes een andere doelgroep aanspreken, vullen ze elkaar prima aan in het aanbod. Zo hebben de luxevilla’s van Duynzicht elk een sauna en een privétuin. Bij de strandhuisjes ligt de nadruk vooral op de beleving van op het strand te kunnen slapen en vertoeven.

Strandhuizen

De strandhuizen hebben elk een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet, en een uitgeruste open keuken met inductiekookplaat, magnetron en koffiezetapparaat. Verder voorziet Roompot er wifi, een flatscreen-tv in de zithoek en een terras met meubilair. Elk strandhuis biedt namelijk zicht op zee.

Vanaf 1 januari bij Roompot

De 90 strandhuizen komen op 1 januari 2021 het portfolio van Roompot versterken, die hiermee nogmaals bevestigt de absolute kust- en waterspeler te zijn.

Maandag kondigde Roompot vakantiewoningen aan dat de 74 Beach Villa’s van Hoek van Holland op 1 januari van volgend jaar richting Roompot komen. Daags erna volgde de aankondiging dat het in het voorjaar van 2021 Ecoresort Wijdenes met 71 ecolodges in Noord-Holland zal openen.

De 90 strandhuizen in Julianadorp zijn eigendom van particuliere eigenaren die hun vakantiewoning vanaf volgend jaar via Roompot zullen verhuren. Tot eind dit jaar gebeurt dit door Landal. Het beheer ervan was al in handen van Roompot.