Hotel Arena treedt toe tot Design Hotels

Hotel Arena treedt toe tot Design Hotels

Hotel Arena heeft zich aangesloten bij Design Hotels. Dit internationale verbond van hotels heeft ruim 300 leden in 60 landen over de hele wereld. Hotel Arena is het zevende Nederlandse hotel dat lid geworden is.

Hotel Arena kreeg in 2009 haar vierde ster en nu, elf jaar later, is het hotel in het voormalig meisjesweeshuis uit 1886, toegetreden tot Design Hotels.

Met dit lidmaatschap zegt Hotel Arena zich samen met Design Hotels te richten op het maximaliseren van hun marktpositie wereldwijd.'

'Servicegerichtheid en altijd gericht op hun onderscheidende factor, is wat resulteerde in een samenwerking tussen twee bedrijven die bekend staan om hun buitengewone en fantasierijke geest', aldus het hotel in een reactie.

Met de toetreding van Hotel Arena, staat het aantal Nederlandse hotels binnen het internationale netwerk op zeven. De hoofdstedelijke hotels Sir Albert en Sir Adam gingen Hotel Arena voor. Evenals Hotel Mainport Rotterdam, Kruisherenhotel Maastricht, Parc Broekhuizen in Leersum en Kazerne in Eindhoven.

Design Hotels

Design Hotels werd in 1993 opgericht door Claus Sendlinger en biedt zijn leden inzichtelijke kennis van de reisindustrie, van advies over markttrends tot internationale verkoopvertegenwoordiging.

Design Hotels selecteert jaarlijks slechts enkele hotels 'die voldoen aan de hoge verwachtingen van haar achterban'. De hotelcollectie vertegenwoordigt en positioneert een selectie van ruim 300 hotels onafhankelijke hotels in zestig landen over de hele wereld.