nieuws

Parc Broekhuizen en Kazerne lid van Design Hotels

Hotel 694

Parc Broekhuizen en Kazerne lid van Design Hotels

Parc Broekhuizen in Leersum en Kazerne in Eindhoven hebben zich aangesloten bij Design Hotels. Nederland telde nog maar vier leden van dit internationale verbond van hotels met in totaal 308 hotels in 60 landen.

Naast Parc Broekhuizen in Leersum en het hotel van Kazerne in Eindhoven met acht kamers van Annemoon Geurts en Koen Rijnbeek zijn twee Amsterdamse hotels lid van Design Hotels: Sir Albert en Sir Adam. In Maastricht zit het Kruisherenhotel en in Rotterdam Mainport.

Parc Broekhuizen – onder leiding van Anita Bos –  is een van de zeven nieuwe leden in 2019. Design Hotels presenteert het Leersumse verblijf als ‘het summum van aristocratische grandeur op een landgoed getekend door de stijl van Lodewijk XVI. Het hotel met 22 kamers is de thuisbasis van Restaurant Voltaire, een restaurant met Michelinster onder de hoede van Jacob Jan Boerma. Het is de droom van elke fijnproever. En neem dan de Flamengo Bar, gespecialiseerd in zeldzame alcoholische dranken en whisky’s.’

Design Hotels

Kamer Parc Broekhuizen

Design Hotels

Design Hotels werd in 1993 opgericht door Claus Sendlinger en biedt zijn leden inzichtelijke kennis van de reisindustrie, van advies over markttrends tot internationale verkoopvertegenwoordiging. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Berlijn en vestigingen in Londen, Los Angeles, New York en Singapore.

De leden van de Raad van Bestuur zijn: Peter Cole (CEO), Serdar Kutucu (COO) en Sascha Wolff (CFO).

Parc Broekhuizen

Parc Broekhuizen

In 2015 heeft Design Hotels de krachten gebundeld met Starwood Preferred Guest (SPG), waardoor de aangesloten hotels hun bereik konden vergroten en gasten de voordelen van een loyaliteitsprogramma krijgen.

Sinds 13 februari 2019 verenigt Marriott International de voormalige SPG, Marriott Rewards en The Ritz-Carlton Rewards in het loyaliteitsprogramma van de sector: Marriott Bonvoy. Leden kunnen punten verdienen en verzilveren bij deelnemende Design Hotels.

Reageer op dit artikel