Relais & Châteaux verwelkomt acht nieuwkomers

Relais & Châteaux verwelkomt acht nieuwkomers

Relais & Châteaux heeft acht nieuwe leden in Europa en de Verenigde Staten. Eén van de nieuwe hotels is Boutique Hotel Weeshuis Gouda.

Het Boutique Hotel Weeshuis Gouda (WSHS) is gevestigd in een voormalig klooster uit de 16e eeuw en ligt in het historische hart van Gouda. Het hotel beschikt over 25  intieme, bijzondere en licht excentrieke suites. Onderdeel van het hotel is restaurant Lizz met chef-kok Martijn Kajuiter en coffee & cocktailbar Coco.

Buitenlandse aanwinsten

De overige nieuwkomers van Relais & Châteaux bevinden zich in het buitenland. Het zijn de Franse hotels Hôtel Saint-Delis-Honfleur in Normandië enPrimard in Guainville, Cashel Palace in Ierland,  Villa della Pergola in Italië, Quinta Nova in Portugal, Xenodocheio Milos in Griekenland en The Swag in North Carolina, de VS.

Relais & Châteaux

Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van 580 unieke hotels en restaurants over de hele wereld, eigendom van en uitgebaat door zelfstandige ondernemers - in de meeste gevallen families - verenigd door een passie voor hun vak en de wens om een authentieke band met hun gasten tot stand te brengen.