Stayokay en Mariniersmuseum openen Marinierskamer

Stayokay en Mariniersmuseum openen Marinierskamer

Hostelketen Stayokay en het Mariniersmuseum hebben de handen ineengeslagen en bieden vanaf nu een ware beleving in een van de kamers van Stayokay Rotterdam.

De Marinierskamer voor gezinnen staat volledig in het teken van de wereld van mariniers, compleet met klimwand en een uitkijkpost over de Maasbruggen en het Witte huis. De vierpersoonskamer is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf zes jaar die een bezoek aan het museum van Rotterdam graag combineren met een (thema)overnachting in de stad.

Kamer vol avonturen

De Marinierskamer is een echte beleving voor zowel grote als kleine avonturiers. De kamer is volledig in het thema ingericht en heeft een eigen douche en wc. Er is een tweepersoonsbed voor de ouders, een stapelbed voor de kinderen en een aparte zithoek. De kamer heeft verder een eigen uitkijkpost waar de kinderen zich terug kunnen trekken en er zijn touwen, ringen en een klimmuur.

Samenwerking

StayOkay wil zoveel mogelijk mensen betaalbare overnachtingen aanbieden op bijzondere plekken in Nederland, waarbij je met je reisgezelschap de mooiste natuur en cultuur kan ontdekken. Om die reden werkt Stayokay graag samen met musea om cultuur toegankelijk te maken voor iedereen.

Zo werden in Stayokay Utrecht in 2017 en 2018 respectievelijk de nijntje-kamer, in samenwerking met het Nijntje museum, en de Spoorwegmuseumkamer, in samenwerking met het Spoorwegmuseum, geopend. Stayokay is zeer verheugd om samen met het Mariniersmuseum deze themakamer te openen in Stayokay Rotterdam.