1. Frituren met infrarood: experiment bij FrieteRia opent weg naar gasloos
  2. Een bakwand kopen? 8 punten waar je op moet letten
  3. Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken
  4. 6 vragen en antwoorden over frituurolie filteren
  5. Deze 10 factoren bepalen de prijs van een bakwand
  6. Bakwand leasen: 6 vragen en antwoorden
  7. De 9 meest gestelde vragen over frituurolie
  8. Bakwand onder de loep: de voor- en nadelen van hoog rendement
  9. Zwarte bakwand steelt de show in de cafetaria
  10. Elektrische bakwand: 10 feiten en fabels
  11. 9 tips om frituurvet langer te kunnen gebruiken
  12. Inrichting van de bakwand; een waardevolle puzzel
  13. Corona-shutdown: voorkom schade aan horeca apparatuur
  14. Arn Zuyderduin: Sneller werken aan de bakwand
  15. Bakplaat in de bakwand: 6 vragen voor de aankoop
  1. Mijn nieuwe bakwand: het bakbeest van AnyTyme De Waalsprong
  2. Bakwand onder de loep: Alles over de koude zone
  3. 3 gekleurde bakwanden in de schijnwerpers: 'Gasten reageren erg leuk'
  4. Grotere bakwand voor Foodmaster Boskoop vanwege drukte tijdens corona
  5. Binnenkijken bij het vernieuwde Eethuys de Lind
  6. Elektrische bakwand overtreft verwachtingen bij Pand Friet
  7. Bakwand met kunst van Herman Brood gepresenteerd
  8. Nieuwe bakwand kopen? Bij deze leveranciers kun je terecht
  9. Plexiglas tussen medewerkers aan de bakwand bij Friethuys Bij de Boer
  10. Nieuwe bakwand geeft Het Witte Paard een boost
  11. GesponsordVan Zuidam: 'Bakwand als blikvanger in nieuwe zaak'
  12. Afstand houden aan de bakwand is uitdaging: 'Iedereen zoveel mogelijk zijn eigen plek'
  13. Binnenkijken bij Restaria Rinse's: sfeer, verse vis en een omgedraaide bakwand
  14. Bakwand 2020: de nieuwste snufjes
  15. Cafetaria Nieuwoord snoept stukje van café af en presenteert compleet nieuw gezicht