Lseven Boxtel
De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria
De bakwand is de motor van iedere cafetaria. Omzet, kosten, kwaliteit, snelheid, rendement, efficiëntie; het succes van de zaak hangt af van de...
De bakwand is de motor van iedere cafetaria. Omzet, kosten, kwaliteit, snelheid, rendement, efficiëntie; het succes van de zaak hangt af van de...
De bakwand moet je koesteren. Een onderhoudscontract is daarbij een makkelijke manier om zorg te dragen voor de jaarlijkse servicebeurt. Je weet van...
Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...
Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...
Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....
Een nieuwe bakwand is een enorme investering. Voor sommigen is een nieuwe bakwand niet haalbaar, simpelweg omdat het geld niet beschikbaar is....
Frituren met infrarood, daar experimenteert Ria Dekker, eigenaar van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, al een jaar mee. Ze frituurt de friet in een...
Een nieuwe bakwand kopen: hoe maak je een keuze uit de vele mogelijkheden? Uit een rondgang langs ondernemers komen onderstaande aandachtspunten.
De bakwand is het stralende middelpunt van je bedrijf. Als de bakwand niet goed schoon is, kun je nooit kwaliteit leveren. Maar welke dingen pak je...
Frituurolie is een belangrijke kostenpost voor cafetaria's. Frituurolie filteren is cruciaal om de kwaliteit van je olie op peil te houden en de...