Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over Bakwanden

Nieuwe keuken voor Bon Appetit: ‘Alleen pizzaoven laten staan’

Nieuwe keuken voor Bon Appetit: ‘Alleen pizzaoven laten staan’

Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...

Energie besparen in cafetaria:  'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'

Energie besparen in cafetaria: 'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'

Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...

De bakwand van Het Swolsch Friethuys. Beeld: D&R Fotografie

Onderhoudscontract voor de bakwand; wel of niet afsluiten?

De bakwand moet je koesteren. Een onderhoudscontract is daarbij een makkelijke manier om zorg te dragen voor de jaarlijkse servicebeurt. Je weet van...

De HR-bakwand bij De Huut in Doetinchem, de FRy Logic van Hakvoort Professional. Foto: Henk Riswick

Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen

Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....

Dit moet je weten als je een  tweedehands bakwand wilt kopen

Dit moet je weten als je een tweedehands bakwand wilt kopen

Een nieuwe bakwand is een enorme investering. Voor sommigen is een nieuwe bakwand niet haalbaar, simpelweg omdat het geld niet beschikbaar is....

Ria Dekker, eigenaar FrieteRia en Brasseria in Dronten. Foto's: Ton Kastermans Fotografie

Frituren met infrarood: experiment bij FrieteRia opent weg naar gasloos

Frituren met infrarood, daar experimenteert Ria Dekker, eigenaar van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, al een jaar mee. Ze frituurt de friet in een...

De retrobakwand van Perfecta bij het Swolsch Friethuys.

Afzuigkap in de cafetaria: tips over onderhoud, luchtkwaliteit en geluidsoverlast

Het installeren van professionele afzuiging in de cafetaria is een wettelijke verplichting met het oog op brandgevaar. Bovendien zou zonder afzuigkap...

Een bakwand kopen? 8 punten waar je op moet letten

Een bakwand kopen? 8 punten waar je op moet letten

Een nieuwe bakwand kopen: hoe maak je een keuze uit de vele mogelijkheden? Uit een rondgang langs ondernemers komen onderstaande aandachtspunten.

De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria

De bakwand van a tot z: alles over de motor van de cafetaria

De bakwand is de motor van iedere cafetaria. Omzet, kosten, kwaliteit, snelheid, rendement, efficiëntie; het succes van de zaak hangt af van de...

Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken

Schoonmaakroutine voor de bakwand: dagelijkse en wekelijkse taken

De bakwand is het stralende middelpunt van je bedrijf. Als de bakwand niet goed schoon is, kun je nooit kwaliteit leveren. Maar welke dingen pak je...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen