
Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...
Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...
Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...
De bakwand moet je koesteren. Een onderhoudscontract is daarbij een makkelijke manier om zorg te dragen voor de jaarlijkse servicebeurt. Je weet van...
Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....
Een nieuwe bakwand is een enorme investering. Voor sommigen is een nieuwe bakwand niet haalbaar, simpelweg omdat het geld niet beschikbaar is....
Frituren met infrarood, daar experimenteert Ria Dekker, eigenaar van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, al een jaar mee. Ze frituurt de friet in een...
Het installeren van professionele afzuiging in de cafetaria is een wettelijke verplichting met het oog op brandgevaar. Bovendien zou zonder afzuigkap...
Een nieuwe bakwand kopen: hoe maak je een keuze uit de vele mogelijkheden? Uit een rondgang langs ondernemers komen onderstaande aandachtspunten.
De bakwand is de motor van iedere cafetaria. Omzet, kosten, kwaliteit, snelheid, rendement, efficiëntie; het succes van de zaak hangt af van de...
De bakwand is het stralende middelpunt van je bedrijf. Als de bakwand niet goed schoon is, kun je nooit kwaliteit leveren. Maar welke dingen pak je...