FreshRecruitment
Hoe ga je om met een noodsituatie in je hotel (en het elders onderbrengen van gasten)?
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt hotelier Barend Nobel zijn tips over hoe om te gaan met een noodsituatie in je hotel.
Voor de serie 'Hoe ga je om met..' van Misset Horeca deelt hotelier Barend Nobel zijn tips over hoe om te gaan met een noodsituatie in je hotel.
Om horecaondernemers te waarschuwen doet Bert-Jan Hoekjen nog één keer zijn verhaal. Hoe bistro De Oale Sté in Nijverdal afbrandde? 'Een ouderwetse broeiband!'
Na de verwoestende brand in 2023 opende Bloomingdale Beach op 1 juni opnieuw de deuren in Bloemendaal aan Zee. Alles leek verloren, maar voor ondernemers Jasper Roord en Maarten de Wit werd de catastrofe juist het begin van iets nieuws. Een verhaal van veerkracht, visie en vernieuwing. Roord beschrijft de herbouw en hoe zijn geleerde lessen leidden tot Bloomingdale 2.0.
Arnhem likt zijn wonden. Bij een enorme brand in het centrum van de stad gingen tussen de acht en tien winkelpanden verloren. Volgens de Arnhemse tak van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn drie horecabedrijven volledig verwoest.
Het bekende Surinaamse eethuis Lalla Rookh in Amsterdam-Oost gaat weer open. In maart werd een faillissement afgewend, nadat de zaak in 2023 werd verwoest door een brand.
Na een sluiting van ruim zeven maanden heropent Loetje in Breukelen eind deze maand op 24 oktober weer de deuren.