Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over De Nederlanden

  • Wilco Berends, chef-kok van De Nederlanden* en Christophe Renard, brand ambassador van Domaines Ott.
    Wijn2 mei 25

    Domaines Ott presenteert nieuwe jaargangen By.Ott en Château de Selle rosé

    Wijnhuis Domaines Ott presenteerde de nieuwe jaargangen tijdens een lunch in hotel-restaurant De Nederlanden* in Vreeland. Christophe Renard, brand ambassador van Domaines Ott, begeleidde de proeverij.

  • Johan Kragtwijk
    De Nederlanden12 sep. 24

    Johan Kragtwijk sluit zich aan bij team van De Nederlanden*

    Wilco & Caroline Berends van De Nederlanden in Vreeland zijn zeer verheugd Johan Kragtwijk in hun team te mogen verwelkomen, zo laten zij weten. Hij start in zijn functie als maître-sommelier op 1 oktober 2024.

  • foto: Michel Zoeter
    Restaurant14 feb. 23

    Gastvrouw van het Jaar Caroline Berends: 'Ik vind mezelf soms te zakelijk'

    Ze was volledig overdonderd toen haar naam werd genoemd als Gastvrouw van het Jaar bij Gault&Millau 2023. Tegelijk is Caroline Berends trots op het winnen van deze award en sterkt het haar nog meer om haar ervaring in gastvrijheid over te brengen op de nieuwe generatie gastvrouwen en -heren.

  • Restaurant13 feb. 23

    Gault&Millau 2023: Gastvrouw van het Jaar

    Caroline Berends-Proot is maandag 13 februari 2023 door Gault&Millau 2023 verkozen tot Gastvrouw van het Jaar.

  • Hotel6 sep. 22

    Zes nieuwe Nederlandse leden voor QL Hotels

    Zeven nieuwe leden voor Quality Lodgings, waarvan zes in Nederland. Onder hen een aantal sterrenrestaurants met kamers.

  • Sterchef Wilco Berends.
    Horeca30 jan. 21

    Sterrenchefs verzorgen livestream kookworkshops

    Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland, Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam en Egon van Hoof van MOS in Amsterdam gaan livestream kookworkshops verzorgen. Deelnemers bereiden vanuit hun eigen keuken een driegangenmenu en spelen tussendoor een culinaire quiz.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Wilco Berends op pad met SRV-wagen: Sterrenchef Rijdt Voor
  2. Jarno Eggen gastchef bij Wilco Berends
  3. Chefs Jermain de Rozario en Wilco Berends ook bij Bocuse-diner
  4. Wie maakt kans op een Proefschrift Restaurant Award 2019?
  5. Culinary Team Nederland pakt zilver op WK koken
  6. Wilco Berends geïnaugureerd tot SVH Meesterkok
  7. Nieuwe hotelkamers voor De Nederlanden* van Wilco en Caroline Berends
  8. Wilco Berends geslaagd voor zijn SVH Meesterproef
  9. De Nederlanden wint Bronzen Koksmes op Horecava 2018
  10. Strijd om Bronzen Koksmes op Horecava in volle gang
  11. Horecava 2017: chefs geven tips over wedstrijd-koken
  12. Foto's: gerechten Gouden Koksmuts 2017
  13. Video: Favoriete lente dish Wilco Berends (De Nederlanden)
  14. Topchefs en hun lente dish
  1. Binnenkijken bij vernieuwde De Nederlanden*
  2. Nederlandse foodtrucks baren opzien in Milaan
  3. Sterchef Wilco Berends naar Amsterdam
  4. Jan-Willem van der Hek: bijzonder sommelier-diploma
  5. GaultMillau 2015: 43 nieuwe namen, 50 eruit
  6. Amsterdamse primeur sterchef Wilco Berends
  7. Sterchef kookt in Rembrandt Tower Boardroom
  8. Exploitatie De Nederlanden naar Wilco Berends
  9. Chef-kok en Sandton nemen De Nederlanden over
  10. Caroline Berends stopt bij De Nederlanden
  11. De Nederlanden in Vreeland breidt uit
  12. Berends van Merlet naar De Nederlanden
  13. Sommelier Van der Hek verlaat De Nederlanden
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen