Chefs Jermain de Rozario en Wilco Berends ook bij Bocuse-diner

Chefs Jermain de Rozario en Wilco Berends ook bij Bocuse-diner
Jermain de Rozario

Er zijn twee nieuwe chefs toegevoegd aan de lin-up voor het benefiet diner voor de Nederlandse deelname aan de kookwedstrijd Bocuse d'Or. De sterchefs Wilco Berends van De Nederlanden en Jermain de Rozario van restaurant De Rozario staan ook achter de kachel op 23 maart. Wie nog meer?

Om de kas van de deelnemers aan de Bocuse d’Or te spekken, vindt er 23 maart 2020 een Bocuse diner plaats bij sterrestaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Restaurant ’t Amsterdammertje is de werkplek van de Nederlandse deelnemer aan de internationale kookwedstrijd Bocuse d’Or, Marco van der Wijngaard. Zijn commis is Yentl van Gilst.

Naast de inzet van Marco van der Wijngaard en Yentl Gilst zelf tijdens het diner, koken ook Jermain de Rozario en Wilco Berends en  tweesterrenchef Soenil Bahadoer van de Lindehof in Nuenen en sterchef Sander Spruijt van de Burgemeester in Linschoten op 23 maart.

Bocuse diner
Soenil Bahadoer is een van de chefs die kookt tijdens het benefietdiner.

Road to Tallinn

‘Om ervoor te zorgen dat het Marco & Yentl aan niets ontbreekt en zij alle materialen die zij nodig hebben kunnen gebruiken, organiseren we een benefietdiner, genaamd “Road to Tallinn”. Dit diner wordt gehouden op maandag 23 maart 2020 bij restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht, aldus Ricardo Eshuis, bestuurslid van Bocuse.

Bocuse diner

Het arrangement voor deze avond is compleet verzorgd, inclusief champagne, amuses, 5-gangenmenu, wijn, water en koffie met friandises. Tijdens het diner vindt er een veiling plaats. Er worden verschillende items geveild, o.a. oude Bocuse d’Or wedstrijdschalen, lunches bij diverse Michelinsterrenrestaurants en een luxe thuisdiner voor 6 personen verzorgd door een SVH Meesterkok.

Reserveren Bocuse diner

Wil jij team #BocuseNL supporten in hun “Road to Tallinn” en heb je zin in een culinaire belevenis met unieke veilingitems?  De arrangementsprijs bedraagt € 150,00 p.p. ex btw. Reserveren kan hier. Reserveren is mogelijk t/m maandag 16 maart 20:00 uur.