Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over De Nieuwe Winkel

  • AMSTERDAM - Chef-Kok Bas van Kranen van Flore, restaurant van Hotel De L'Europe. Foto: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency
    Flore11 nov. 25

    Flore** op het podium bij verkiezing van beste groenterestaurants van We're Smart Green Guide

    Het Amsterdamse restaurant Flore noteert met de derde plaats een toppositie in de wereldwijde ranglijst van beste groenterestaurants. Herberg onder de Linden in Aduard wint de Nederlandse Discovery Award. Ook Spectrum uit Amsterdam bevestigt zijn sterke stijging naar de top 40 als plantaardige pionier. Dat werd bekendgemaakt tijdens de We're Smart Awards 2025 in Londen.

  • Emile van der Staak, chef en eigenaar van De Nieuwe Winkel
    Emile van der staak6 nov. 25

    Emile van der Staak wint als eerste chef Groeneveldprijs: 'We kunnen echt een rol spelen'

    Emile van der Staak, chef van De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, heeft samen met voedselbosboer Wouter van Eck de Groeneveldprijs gewonnen. Het is voor het eerst dat een chef de onderscheiding uitgereikt krijgt.

  • Soenil Bahadoer, restaurant Gem (bron: Special Pixels)
    Michelin6 okt. 25

    Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit

    De spanning loopt op bij gastronomisch Nederland. Vandaag deelt Michelin in Maastricht een pak nieuwe sterren uit. Misset Horeca blikt vooruit op de ceremonie en zet een aantal belangrijke kanshebbers op een rij.

  • Gault&Millau 202510 feb. 25

    Gault&Millau 2025: alle stijgers op een rij

    Gault&Millau 2025 telt 98 stijgers. De hoogst genoteerde stijger dit jaar is De Nieuwe Winkel in Nijmegen met 17,5 | 20. Het is duidelijk dat dit restaurant zich blijft ontwikkelen.

  • foto: Nadia ten Wolde
    Emile van der staak18 jun. 24

    Emile van der Staak over de toekomst van restaurants: 'Minder vlees faciliteren'

    Al twee keer won hij met De Nieuwe Winkel** de titel beste groenterestaurant ter wereld. Tijdens Future Menus Chefs Connect van Unilever Food Solutions deelde chef-kok Emile van der Staak onlangs zijn visie op de toekomst van restaurants.

  • Emile van der Staak, chef en eigenaar van De Nieuwe Winkel
    Personeel arbeidsvoorwaarden30 mei 24

    Nieuwe Winkel** biedt hulp bij stoppen met roken: longarts deelt tips

    De Nieuwe Winkel** in Nijmegen gaat zijn medewerkers morele en financiële hulp bieden bij het stoppen met roken. Als horecaondernemer kun je veel doen om je collega's te ondersteunen bij het afzweren van sigaretten. Wanda de Kanter, al 30 jaar longarts, deelt tips.

  1. Vacatures

  2. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  3. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  4. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
  5. Rentokil Pest Control

    Omscholing tot ongediertebestrijder

    Rentokil Pest Control logo
  6. Surplus Zorg & Sociaal Werk

    Meewerkend voorman keuken

    Surplus Zorg & Sociaal Werk logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Emile van der Staak van de Nieuwe Winkel**: 'Je hebt impact als je de allerbeste bent'
  2. Jonge koks mogen geen stage lopen bij De Nieuwe Winkel**: 'Tenzij we met vlees gaan werken'
  3. Dit is dé Gault&Millau Chef van het Jaar 2024
  4. Barista De Nieuwe Winkel** zet beste filterkoffie van Nederland en wint de Dutch Brewers Cup
  5. De Nieuwe Winkel in Nijmegen blijft beste groenterestaurant ter wereld
  6. Dutch Cuisine wil horeca aan zich binden: 'Franse keuken niet meer van deze tijd'
  7. Opnieuw prestigieuze prijs voor restaurant De Nieuwe Winkel
  1. 100 euro aanbetaling bij restaurant De Nieuwe Winkel** wakkert discussie aan
  2. Tweesterrenchefs Emile van der Staak en Hans van Wolde slaan handen ineen
  3. Emile van der Staak, De Nieuwe Winkel: 'De oude manier van topgastronomie is eindig'
  4. Van der Staak over tweede ster De Nieuwe Winkel: 'Duidelijke trendbreuk bij Michelin'
  5. Restaurant Awards: De Librije wint voor de zevende keer
  6. De Nieuwe Winkel uitgeroepen tot tweede beste groenterestaurant ter wereld
  7. De Nieuwe Winkel: 'Lange tijd gedacht dat Michelin niet met de tijd meeging'
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen