Kuppens Management
Tips om no shows te voorkomen
No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe kan je no show voorkomen?
No show is nog altijd een veel voorkomend probleem in de horeca. Uit eerder onderzoek blijkt dat dit restaurants gemiddeld €1800 per maand kost. Hoe kan je no show voorkomen?
Technologische verfijning vertaald naar culinaire creativiteit in unieke 10-gangen dinerserie, dat gebeurt in Amsterdam.
Op 16 juni organiseert Lightspeed de derde editie van Data Meets Hospitality. Een event dat vooruitstrevende ondernemers, foodtechprofessionals en denkers uit de sector samen brengt voor een dag vol inspiratie en innovatie.
Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN AMRO, is er van overtuigd dat je in de horeca je marge kan ver(drie)dubbelen door slim gebruik van kunstmatige intelligentie. Hoe? Dat legt hij uit.
Ondernemers laten kansen liggen op het gebied van efficiëntie en personalisatie. Dat is een conclusie uit een onderzoek van kassa- en betaalplatform Lightspeed en reserveringssoftware Zenchef onder 250 horecaondernemers.
Vaak een groot dilemma op de werkvloer: hoe gaan we om met seksueel grensoverschrijdend gedrag?