Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Foodservice

  • Foodservice14 mrt. 25

    Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'

    Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.

  • Foodservice7 jan. 25

    Trends uit onderzoek Group 7: 'Toekomst foodservice is hybride'

    Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie. Dit blijkt uit foodservice-onderzoek van Group7.

  • Cijfers en statistieken18 sep. 23

    Recordomzet horeca verwacht, maar marges staan onder druk

    Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland (FSIN), dat verwacht dat de totale omzet zal groeien naar 22 miljard euro. Dat is bijna 16 procent meer dan vorig jaar en ook meer dan in het laatste jaar voor de coronacrisis. Het is echter maar de vraag in hoeverre ondernemers van deze stijgende uitgaven kunnen profiteren, aangezien ook hun bedrijfskosten zijn gestegen.

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Personeelstekort14 apr. 23

    Gesponsord Ontdek de alternatieve oplossing voor het personeelstekort

    Iedereen binnen de horeca is het met elkaar eens: de horeca draait om het bieden van de beste service aan je klant. Maar in tijden van extreme personeelskrapte wordt dit steeds moeilijker. Gasten moeten langer wachten, of staan zelfs voor een dichte deur. Dat kan anders. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

  • Horeca12 jan. 22

    Foodservice Award 2022 presenteert alle genomineerden

    De 20 genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. De meeste deelnemers zijn het afgelopen jaar veelal (gedeeltelijk) gesloten geweest, toch is er meer dan 21.000 keer gestemd. Omdat de Horecava dit jaar opnieuw niet plaatsvindt, worden de winnaars in maart onthuld.

  • Horeca29 mei 20

    Meinders Catering lanceert onbemande foodmarket

    Op 1 september gaat Meinders Catering live met haar nieuwe concept Your Food Moments Market. Een onbemande foodmarket voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. De foodmarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Albron opent gourmet snackformule Frites Affairs in Almere Centrum
  2. Genomineerden voor de Foodservice Award 2020 bekendgemaakt
  3. Met deze 21 trends krijgt de restaurantsector de komende jaren te maken
  1. Albert Heijn start met horecaconcepten AH Café en AH Keuken
  2. FSIN: foodconsumptie buitenshuis stijgt met €643 miljoen
  3. Consument kiest nieuwe plekken om te eten
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen