FreshRecruitment
Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'
Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.
Unilever Food Solutions (UFS) presenteerde deze week Future Menus 2025 trendrapport.
Horecaondernemers mixen digitalisering met fysieke inspiratie. Dit blijkt uit foodservice-onderzoek van Group7.
Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland (FSIN), dat verwacht dat de totale omzet zal groeien naar 22 miljard euro. Dat is bijna 16 procent meer dan vorig jaar en ook meer dan in het laatste jaar voor de coronacrisis. Het is echter maar de vraag in hoeverre ondernemers van deze stijgende uitgaven kunnen profiteren, aangezien ook hun bedrijfskosten zijn gestegen.
Iedereen binnen de horeca is het met elkaar eens: de horeca draait om het bieden van de beste service aan je klant. Maar in tijden van extreme personeelskrapte wordt dit steeds moeilijker. Gasten moeten langer wachten, of staan zelfs voor een dichte deur. Dat kan anders. Benieuwd hoe? Lees dan verder.
De 20 genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. De meeste deelnemers zijn het afgelopen jaar veelal (gedeeltelijk) gesloten geweest, toch is er meer dan 21.000 keer gestemd. Omdat de Horecava dit jaar opnieuw niet plaatsvindt, worden de winnaars in maart onthuld.
Op 1 september gaat Meinders Catering live met haar nieuwe concept Your Food Moments Market. Een onbemande foodmarket voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. De foodmarket biedt een breed scala aan producten voor elk moment van de dag.