Alles over Foodservice

Recordomzet horeca verwacht, maar marges staan onder druk

Recordomzet horeca verwacht, maar marges staan onder druk

Nederlanders geven dit jaar waarschijnlijk een recordbedrag uit in restaurants en cafés. Dat meldt kennisplatform FoodService Instituut Nederland...

Ontdek de alternatieve oplossing voor het personeelstekort

Ontdek de alternatieve oplossing voor het personeelstekort

Iedereen binnen de horeca is het met elkaar eens: de horeca draait om het bieden van de beste service aan je klant. Maar in tijden van extreme...

Foodservice Award 2022 presenteert alle genomineerden

Foodservice Award 2022 presenteert alle genomineerden

De 20 genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. De meeste deelnemers zijn het afgelopen jaar veelal (gedeeltelijk) gesloten geweest,...

Meinders Catering lanceert onbemande foodmarket

Meinders Catering lanceert onbemande foodmarket

Op 1 september gaat Meinders Catering live met haar nieuwe concept Your Food Moments Market. Een onbemande foodmarket voor bedrijven met 150...

Albron opent gourmet snackformule Frites Affairs in Almere Centrum

Albron opent gourmet snackformule Frites Affairs in Almere Centrum

Albron heeft de 'gourmet snackformule' Frites Affairs in Almere Centrum geopend. Het is de eerste van vier die de komende tijd op de planning staan.

Genomineerden voor de Foodservice Award 2020 bekendgemaakt

Genomineerden voor de Foodservice Award 2020 bekendgemaakt

De genomineerden voor de 'Foodservice Award 2020' verkiezing zijn bekend! Drieëndertig foodservice bedrijven maken kans op een prijs. In deze tweede...

Gefermenteerde dranken - foto: Shutterstock

Met deze 21 trends krijgt de restaurantsector de komende jaren te maken

Onderzoek van Hotelschool Den Haag definieert 21 restauranttrends in eten en drinken die volgens de onderzoeker de komende jaren hun stempel zullen...

Albert Heijn start met horecaconcepten AH Café en AH Keuken

Albert Heijn start met horecaconcepten AH Café en AH Keuken

Albert Heijn lanceert twee nieuwe horecaconcepten voor in haar supermarkten: AH Café en AH Keuken. Dit zijn doorontwikkelingen van eerder gelanceerde...

FSIN: foodconsumptie buitenshuis stijgt met €643 miljoen

FSIN: foodconsumptie buitenshuis stijgt met €643 miljoen

Als het consumentenvertrouwen stijgt, gaan consumenten meer buiten de deur consumeren. Die wetmatigheid bestaat al decennialang. In 2015 steeg het...

Consument kiest nieuwe plekken om te eten

Consument kiest nieuwe plekken om te eten

Het Nederlandse foodlandschap verandert snel. De consument, die niet meer denkt in traditionele foodkanalen maar in behoeftemomenten, kiest voor...