Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Koffiekaart

  • Koffie27 mei 25

    De koffietrends van deze zomer volgens koffiekenner Wendelien van Bunnik

    De zomer komt eraan, en dus verandert de koffievraag op het terras razendsnel: fris, verrassend en vooral deelbaar - dat is waar gasten deze zomer op zitten te wachten.

  • Topbarista en Q-graders Niels te Vaanhold (links) en Judith Konsten (rechts): ‘De samenwerking met de machine is heel belangrijk.'  Gesponsord
    Gesponsord
    Koffie23 mei 25

    Gesponsord Hoe Mocca d'Or consistentie van de koffiekwaliteit bewaakt

    Koffie is het visitekaartje van je zaak, weet Mocca d'Or, koffiebrander voor horeca, bedrijven en speciaalzaken, als geen ander. 'Gasten beginnen en eindigen met koffie', benadrukt topbarista en Q-grader Niels te Vaanhold 'dus die moet goed zijn. Koffie verbindt, letterlijk en figuurlijk. Hoe meer aandacht je eraan besteedt, hoe meer omzet.'

  • Koffie-expert Jeroen Veldkamp
    Koffie19 mei 25

    Koffie-expert Jeroen Veldkamp: Zo maak je van koffie een terrassensatie

    Het meest bestelde drankje op het terras is nog altijd een bakkie koffie. Hoe je van dit zwarte goud - voor weinig geld, mét veel marge - een exclusieve hardloper maakt? Koffiegoeroe Jeroen Veldkamp onthult.

  • Koffiekaart13 mei 25

    25 recepten voor koude koffie en thee op het terras

    Op zomerse terrasdagen met warm weer doen koude varianten van koffie en thee het extra goed. Misset Horeca zet een paar verrassende voorbeelden van koude koffie, ijsthee en cocktails op basis van koffie en thee op een rij. Zo maak je je zomerse terraskaart compleet.

  • Koffie27 jan. 25

    Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie

    In de horeca is er geen product wat zo breed inzetbaar is als koffie. Op Irish Coffee day zet Misset Horeca alles over koffie in de horeca in een long reed op een rij.

  • Koffiekaart28 nov. 24

    Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen

    Verras je gasten en boost je omzet met speciale sinterklaaskoffie en kerstkoffie: niet alleen pepernoten of kerstkransjes náást de koffie, maar ook er ín. Inspiratie voor je winterse koffiekaart rond de feestdagen.

  1. Vacatures

  2. Kuppens Management

    Ondernemer

    Kuppens Management logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. GesponsordSjiek en sjoen: Blanche Dael breidt uit met passie voor koffie
  2. 36x winterse koffie: verwarm je gasten op koude dagen
  3. Koffie en thee na kraanwater meest gedronken dranken in Nederland
  4. Gesponsord'Verhoog je gastbeleving en omzet met Chocomel voor Professionals'
  5. 6 knappe ijskoffies voor op het terras
  6. Drie groene ijskoffies voor op het terras
  7. 45 verkoelende koffievarianten voor een zomerse koffiekaart
  8. Café Keppler: 'Binnen een kwartier zitten we helemaal vol'
  9. Wakuli stoomt door en zet vol in op nitro cold brew coffee
  10. Na supermarkt stapt ook horeca over op koffie zonder koffiebonen
  1. Zoektocht naar de perfecte koffiekop: waar serveer je koffie in?
  2. 20 manieren om koffie te serveren
  3. Koffie & theecreaties: 6 x zomerdranken
  4. Knappe koppen: dit serveren ondernemers bij de koffie
  5. Zo zet je de perfecte espresso
  6. Warme onderscheidende winterdranken voor op het winterterras
  7. Voeg een shot espresso toe aan vers sinaasappelsap en make it dirty!
  8. Tips voor een goede koffiekaart: pictogrammen en psychologische trucjes
  9. Knappe koppen: inspirerende koffiepresentaties
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen