Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Koffiekaart

  • Koffiekaart5 aug. 25

    Koffie & theecreaties: 6 x zomerdranken

    Koffie- en theecreaties als verfrissend alternatief op het terras. Zes zomerdranken op een rij: van een koffiecocktail, een terrasdrank van koffie waaraan je je eigen twist kunt geven tot een homemade ice tea. Hier een aantal recepten om ze zelf te maken.

  • Drankenkaart23 jul. 25

    38 verkoelende koffievarianten voor een zomerse koffiekaart

    Met de zomervakantie én mooi weer in aantocht is het hoog tijd om de koffiekaart zomerklaar te maken. 38 koude koffievarianten op een rij voor een verkoelende terraskaart. Van recepten voor verrassende ijskoffies tot koele koffiecocktails.

  • Koffiekaart9 jul. 25

    6 knappe ijskoffies voor op het terras

    Euson Piergoelam is een kunstenaar als het gaat om koffiemocktails. Hardlopers bij Sherlock's Place in Rotterdam zijn onder meer Popcorn-ijskoffie en de koffiemocktail met watermeloen en bubble gum. Met Misset Horeca deelt hij zes recepten.

  • OJ Espresso, verse jus  d’orange met een shot espresso: ‘made dirty’ - foto: Shutterstock
    Koffiekaart8 jul. 25

    Steel de show met 'dirty coffee': 'Voeg een shot espresso toe aan vers sinaasappelsap'

    Koffie leent zich uitermate goed om te mixen met andere drankjes. Als cocktail, maar net zo goed met frisdrank en zelfs met vers sap. In Amerika noemen ze het toevoegen van een shot espresso aan een ander drankje 'to make it dirty' (maak 't smerig).

  • Niels te Vaanhold, topbarista en Q-grader bij Mocca d’Or: Gasten willen verrast worden, zeker als ze iets nieuws kunnen proeven dat ze thuis niet zo snel maken.'Gesponsord
    Gesponsord
    sponsored content2 jul. 25

    Gesponsord Zomerse inspiratie van Mocca d'Or: verras je gasten met lekkere koffie en thee specials

    De warme zomermaanden bieden volop kansen om je drankenkaart te verrijken en gasten het ultieme vakantiegevoel te geven met lekkere koffie- en theespecials. Slimme recepturen, goede presentatie en oog voor kwaliteit maken deze zomer hét verschil. Koffiespecialist Mocca d'Or helpt je op weg met inspirerende recepten, seizoensblends en trainingen die jouw team klaarstomen voor een succesvol terrasseizoen.

  • Koffie27 mei 25

    De koffietrends van deze zomer volgens koffiekenner Wendelien van Bunnik

    De zomer komt eraan, en dus verandert de koffievraag op het terras razendsnel: fris, verrassend en vooral deelbaar - dat is waar gasten deze zomer op zitten te wachten.

  1. Vacatures

  2. Fresh Recruitment

    Accountmanager

    Fresh Recruitment logo
  3. 't Zusje Maastricht

    Franchisenemer 't Zusje Maastricht

    't Zusje Maastricht logo
  4. W.U.I. ONE B.V. " What's Up India"

    Zelfstandig werkend kok II

    W.U.I. ONE B.V. " What's Up India" logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. GesponsordHoe Mocca d'Or consistentie van de koffiekwaliteit bewaakt
  2. Koffie-expert Jeroen Veldkamp: Zo maak je van koffie een terrassensatie
  3. 25 recepten voor koude koffie en thee op het terras
  4. Koffie in de horeca: breed inzetbaar en hoge marges - alles wat je moet weten over koffie
  5. Sinterklaas- en kerstkoffie: inspiratie voor de koffiekaart rond de feestdagen
  6. GesponsordSjiek en sjoen: Blanche Dael breidt uit met passie voor koffie
  7. 36x winterse koffie: verwarm je gasten op koude dagen
  8. Koffie en thee na kraanwater meest gedronken dranken in Nederland
  9. Gesponsord'Verhoog je gastbeleving en omzet met Chocomel voor Professionals'
  10. Drie groene ijskoffies voor op het terras
  1. Café Keppler: 'Binnen een kwartier zitten we helemaal vol'
  2. Wakuli stoomt door en zet vol in op nitro cold brew coffee
  3. Na supermarkt stapt ook horeca over op koffie zonder koffiebonen
  4. Zoektocht naar de perfecte koffiekop: waar serveer je koffie in?
  5. 20 manieren om koffie te serveren
  6. Knappe koppen: dit serveren ondernemers bij de koffie
  7. Zo zet je de perfecte espresso
  8. Warme onderscheidende winterdranken voor op het winterterras
  9. Tips voor een goede koffiekaart: pictogrammen en psychologische trucjes
  10. Knappe koppen: inspirerende koffiepresentaties
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen