Alles over Lunchkaart

Björn de Waal van het Arsenaal 1309 in Doesburg

Björn de Waal is pas 26, maar runt al twee zaken: 'Altijd in mezelf geïnvesteerd'

Björn de Waal runt op 26-jarige leeftijd feitelijk twee zaken: een fine dining-restaurant en een koffie- en lunchlokaal. De jonge ondernemer en chef...

Winterse croques: 4 recepten voor de lunchkaart

Winterse croques: 4 recepten voor de lunchkaart

Traditionele lunchgerechten zie je weer vaker terugkomen op de menukaart. Een mooi voorbeeld hiervan is de croque monsieur. Hieronder de recepten van...

Explosieve toename van aantal koffie- en lunchzaken

Explosieve toename van aantal koffie- en lunchzaken

Het aantal koffietenten en lunchrooms is in vijf jaar tijd met bijna 27 procent gegroeid. Het aantal gespecialiseerde koffiezaken is bijna verdubbeld.

Diego's Burgers opent pop-up  Sweet 'n Salty 

Diego's Burgers opent pop-up Sweet 'n Salty

Diego's Burgers presenteert de komende zondagen een pop-up Sweet 'n Salty. In de pop-up zaak speelt French Toast de hoofdrol.

Lunch bij Het Hooihuis in Roosendaal; de helft van alle gasten bestelt een van de Twaalfuurtjes.

Inspiratie voor de lunch: 15 Twaalfuurtjes op een rij

De twaalfuurtjes die we hier laten zien, zijn hardlopers op de kaart van deze ondernemers. De traditionele varianten met een kroketje, soepje en...

Michael Roest in zijn eigen tuin. Fotocredits: Mijke Bos Fotografie

De Waard van Dokkum zet in op lunchcultuur

Restaurant de Waard van Dokkum is gestart met het aanbieden van een 5-gangen verrassingslunch. 'In veel landen om ons heen is lunchen een veel groter...

Restaurants zetten in op vroeg dineren: ontvangst vanaf 15:30 uur

Restaurants zetten in op vroeg dineren: ontvangst vanaf 15:30 uur

De horeca speelt direct in op de nieuw uitgelekte maatregelen. Meerdere restaurant geven op social media aan tussen 12:00 uur en 20:00 uur doorlopend...

Albron neemt Buurtboer over met abonnementen op de lunch

Albron neemt Buurtboer over met abonnementen op de lunch

Albron heeft de Buurtboer, leverancier van bedrijfslunches, overgenomen van de beide oprichters Caroline van der Lande en Nikki Wiesman. Buurtboer...

Welke gerechten zet je op de lunchkaart?

Welke gerechten zet je op de lunchkaart?

Bij het samenstellen van hun lunchkaart staan ondernemers voor allerlei keuzes. Jacco Heijkoop van The Tosti Club en Timo Wolters van Bullewijck by...

Lizan van der Pol

Lizan van der Pol nieuwe mede-eigenaar Bagels & Beans

Oprichters Ronald Bakker en Ninande Thio hebben de directie van Bagels & Beans uitgebreid. Lizan van der Pol, al ruim twaalf jaar werkzaam voor de...