1. Werken met een paspoort: 'Wie de stappen doorloopt, krijgt salarisverhoging'
  2. Aziatische restaurants verder in de problemen door tekort aan koks
  3. Marcel Bonda nieuwe chef de cuisine bij Ron Gastrobar Amsterdam
  4. Zo worden medewerkers vastgehouden: 'Van extraatjes tot eigenaarschap'
  5. Ron Blaauw laat geslaagden weer gratis eten: 'Maar pa en ma moeten wel gewoon betalen'
  6. Gesloten op zaterdag en zondag: 'Als je hier werkt, heb je in het weekeinde vrij'
  7. Zo werven ondernemers creatief nieuw personeel
  8. René Bogaart over gastbenadering: 'De gast is geen koe in de wei'
  9. Anne Prinsen wint goud op NK Gastvrijheid
  10. Hoe is het loon van horecamedewerkers opgebouwd en wat kost het?
  11. Chef Willem-Pieter van Dreumel verlaat Koninklijk Huis voor een nieuwe uitdaging
  12. Dit zijn de wetten in het arbeidsrecht waar je als horecaondernemer aan moet voldoen
  13. Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen
  14. Stefan Melcherts nieuwe general manager Sofitel Legend The Grand Amsterdam
  15. Van sterrenrestaurants naar coffeeshop: Chef Pim maakte de overstap
  1. Jelle van Ravenstein nieuwe sommelier Restaurant Wolfslaar*
  2. Nick Ruijters en Bart Klomp nieuwe managers bij Lievergoed Collectie
  3. Tips voor het aantrekken en behouden van horecatalent
  4. Van keuken tot directiekamer: opvallende transfers in de horeca in 2024
  5. Hoe zit het met plus- en minuren volgens de nieuwe horeca cao?
  6. Nieuwe Horeca-cao definitief vastgesteld
  7. Nieuwe chef voor restaurant De Juwelier*
  8. CBS: 'Ondernemersvertrouwen meest negatief in horeca'
  9. Platform Soigné automatiseert hr-functies in de horeca
  10. Martijn Dresen nieuwe General Manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol
  11. Dankzij AI-platform laat Grand Hotel Huis ter Duin medewerkers beter presteren
  12. David Cubillos nieuwe food & beverage manager bij Amsterdam Marriot Hotel
  13. Horecaondernemers ervaren vaakst dat personeel duurder is geworden
  14. Ruim 5000 statushouders willen een baan: 'Er liggen kansen voor de horeca'
  15. Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**