10 tips om omzet en winst te verhogen
Maggy Stroes en Janneke Eerbeek van horeca-adviesbureau De succes brigade geven 10 tips om de omzet en winst van jouw horecazaak te verhogen.
Maggy Stroes en Janneke Eerbeek van horeca-adviesbureau De succes brigade geven 10 tips om de omzet en winst van jouw horecazaak te verhogen.
De horeca heeft in 2023 ruim 13 procent meer omgezet dan een jaar eerder, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Vorig jaar was het...
Hoe goed rekenen horecaondernemers als het gaat om de gerechten op de menukaart? Marvin van Dongen, CEO van Horeko, meent dat er nog veel ruimte is...
Veel ondernemers zijn op zoek naar oplossingen voor de grote uitdagingen waar ze voor staan. Uitdagingen die ze alleen het hoofd kunnen bieden door...
Iets meer dan 12 procent van de horecabedrijven vindt hun schuldenlast problematisch. Dat is twee keer zo veel als gemiddeld in het bedrijfsleven (6...
De omzet van de totale Nederlandse foodservicemarkt (horeca, gemak, catering) steeg in 2023 met 13,1% naar €21.498 miljoen. De omzet van de horeca...
De vooruitzichten voor de horeca voor 2024 zijn, met een minimale volumegroei van 1%, mager. Na de inhaalslag in 2022 en begin 2023 maakt de gast in...
De horeca heeft een sterke inhaalslag laten zien na de coronapandemie en de omzet ligt nog redelijk op niveau. De winsten staan echter onder druk en...
De omzet in de horeca nam, voor seizoen gecorrigeerd, in het derde kwartaal van 2023 toe met 0,3 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal,...
Het gaat over het algemeen steeds beter met ondernemers. Gevraagd naar hoe het bedrijf ervoor staat, geven ze gemiddeld een 7,5 als rapportcijfer....