1. FSIN-cijfers foodmarkt: 'Bescheiden omzetgroei 2024 zet door in 2025'
  2. Vanaf 2025 btw-vrijstelling voor internationaal ondernemen
  3. CBS: 'Omzet horeca groeit in derde kwartaal'
  4. Zo bereiden chefs zich voor op Kerstmis: 'Slim inkopen en aandacht voor eigen medewerkers'
  5. Kengetallen in de horeca: wat zijn het en hoe kun je er op sturen?
  6. Sligro ziet omzet weer stijgen: verkoop tabak zorgt voor 18 miljoen euro extra
  7. Meer bedrijven failliet in september, ook in de horeca
  8. Nederlandse hotels draaien goede kamerbezetting in de zomer
  9. Ondernemer dient claim in wegens afsluiting A2
  10. Alles of niets in ultieme reddingspoging van horeca-imperium Khalid Oubaha
  11. Omzet hotels blijft stijgen, maar kosten stijgen sneller
  12. Overheid raakt hotelsector met btw-verhoging, maar rekent zichzelf rijk
  13. Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 2,7 procent
  14. Restaurant Huis de Wiers mist duizenden euro's omzet door afsluiting snelweg A2
  15. Aantal faillissementen in juli gestegen, relatief meeste stijging in de horeca
  1. Tips om bijverkoop en upselling aan tafel te stimuleren
  2. Lastig eerste halfjaar voor horeca door slechte weer
  3. 'Onafhankelijke hotels in Nederland krijgen druk zomerseizoen'
  4. Invoering werkplekvergoeding bij D.E. Café Enschede: minder omzet, maar relaxtere sfeer
  5. Omzet horeca groeit in eerste kwartaal met ruim 8 procent
  6. Feestdagen verhogen weekomzet horeca tot 21 procent: Koningsdag grootste klapper
  7. Boost je omzet met 46 procent: 'Maak gastvrouw of -heer belangrijk'
  8. 10 tips om omzet en winst te verhogen
  9. Meer omzet voor horeca in eerste jaar zonder coronamaatregelen
  10. Verkoopprijs gerecht bepalen: ondernemers moeten goed doorrekenen
  11. Gezocht: ondernemers voor de challenge '46% omzetgroei in 10 weken'
  12. 12 procent van de horecaondernemers vindt schuldenlast problematisch
  13. FSIN: 'Horecamarkt beter dan ooit, maar verdienmodel staat onder druk'
  14. ING: 'Vooruitzichten horeca mager met 1 procent volumegroei en hogere personeelskosten'
  15. Winst en investeringen horeca staan onder druk