1. Top 11 van ergernissen in hotels: 'Grootste irritatie: poepen in het zicht'
  2. Amerikaans onderzoek: 'Bijna alle hoteliers investeren in contactloze technologie'
  3. Onderzoek: Top 10 populairste cocktails van Nederland in 2025
  4. Pensioen onderbelichte arbeidsvoorwaarde: 'Vier op vijf horecawerknemers mist pensioenkennis'
  5. Nederlanders spenderen jaarlijks bijna twee miljard euro in grote fastfoodketens
  6. Gepersonaliseerde well-being initatieven in hotels sleutel tot succes
  7. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  8. Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
  9. Trends uit onderzoek Group 7: 'Toekomst foodservice is hybride'
  10. KVK: 'Ondernemers hebben behoefte aan nieuwe financieringsbronnen'
  11. Gentrificatie en toerisme bedreigen lokale horeca in Amsterdam
  12. Onderzoek: Slechte taptechniek kost horeca miljoenen euro's
  13. Nederland onderaan lijst met landen waar je 's avonds laat kunt dineren
  14. Meerderheid horecaondernemers vindt duurzaamheid belangrijk
  15. Onderzoek 'tafel voor één': helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten
  1. Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten
  2. Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen
  3. Houd de gemaksgeneraties in de gaten, ze krijgen steeds meer invloed
  4. Van der Valk Enschede heeft schoonste toiletten van Nederland
  5. Kansen voor hotellerie: helft reizigers wil volgend jaar méér reizen en grotendeels internationaal
  6. Hoge NPS loont voor koffieketens: gasten drinken hun koffie vaker ter plekke
  7. Nederlandse restaurantketens scoren goed bij gasten met gemiddelde NPS van 72
  8. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties
  9. Deze Nederlandse hotelketen krijgt de hoogste NPS - en dat loont
  10. 6,8 miljoen gasten geven 2,2 miljard uit bij Nederlandse restaurantketens
  11. Personeelstekort: 'Horeca meest geneigd om eisenpakket aan te passen'
  12. KVK: Horeca meest ontevreden over bedrijfssituatie
  13. Marktaandeel plantaardig vlees en zuivel in horeca stijgt
  14. Explosieve toename van aantal koffie- en lunchzaken
  15. 'Zakenreizen nemen af, maar worden wel doelgerichter'