1. Gepersonaliseerde well-being initatieven in hotels sleutel tot succes
  2. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  3. Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
  4. 117 menukaarten van sterrenzaken onder de loep: deze producten zien we het allervaakst
  5. Trends uit onderzoek Group 7: 'Toekomst foodservice is hybride'
  6. KVK: 'Ondernemers hebben behoefte aan nieuwe financieringsbronnen'
  7. Gentrificatie en toerisme bedreigen lokale horeca in Amsterdam
  8. Onderzoek: Slechte taptechniek kost horeca miljoenen euro's
  9. Nederland onderaan lijst met landen waar je 's avonds laat kunt dineren
  10. Meerderheid horecaondernemers vindt duurzaamheid belangrijk
  11. Onderzoek 'tafel voor één': helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten
  12. Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten
  13. Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen
  14. Houd de gemaksgeneraties in de gaten, ze krijgen steeds meer invloed
  15. Van der Valk Enschede heeft schoonste toiletten van Nederland
  1. Kansen voor hotellerie: helft reizigers wil volgend jaar méér reizen en grotendeels internationaal
  2. Hoge NPS loont voor koffieketens: gasten drinken hun koffie vaker ter plekke
  3. Nederlandse restaurantketens scoren goed bij gasten met gemiddelde NPS van 72
  4. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties
  5. Deze Nederlandse hotelketen krijgt de hoogste NPS - en dat loont
  6. 6,8 miljoen gasten geven 2,2 miljard uit bij Nederlandse restaurantketens
  7. Personeelstekort: 'Horeca meest geneigd om eisenpakket aan te passen'
  8. KVK: Horeca meest ontevreden over bedrijfssituatie
  9. Marktaandeel plantaardig vlees en zuivel in horeca stijgt
  10. Explosieve toename van aantal koffie- en lunchzaken
  11. 'Zakenreizen nemen af, maar worden wel doelgerichter'
  12. Gezocht: ondernemers met een mening
  13. 'Pandemie niet langer van invloed op keuze hotel of vakantiehuis'
  14. Harde lockdown kost horeca circa 200 miljoen euro omzet per week
  15. Bewoners Hilversumse woonwijk doen zelf onderzoek voor meer horeca