1. Pensioen onderbelichte arbeidsvoorwaarde: 'Vier op vijf horecawerknemers mist pensioenkennis'
  2. Nederlanders spenderen jaarlijks bijna twee miljard euro in grote fastfoodketens
  3. Gepersonaliseerde well-being initatieven in hotels sleutel tot succes
  4. Onderzoek: Gasten vermijden restaurants met slechte toilethygiëne
  5. Hoe ga je om met AI in je horecazaak?
  6. Trends uit onderzoek Group 7: 'Toekomst foodservice is hybride'
  7. KVK: 'Ondernemers hebben behoefte aan nieuwe financieringsbronnen'
  8. Gentrificatie en toerisme bedreigen lokale horeca in Amsterdam
  9. Onderzoek: Slechte taptechniek kost horeca miljoenen euro's
  10. Nederland onderaan lijst met landen waar je 's avonds laat kunt dineren
  11. Meerderheid horecaondernemers vindt duurzaamheid belangrijk
  12. Onderzoek 'tafel voor één': helft Nederlanders gaat wel eens alleen uit eten
  13. Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten
  14. Drie op de vijf horecamedewerkers overweegt ontslag te nemen
  15. Houd de gemaksgeneraties in de gaten, ze krijgen steeds meer invloed
  1. Van der Valk Enschede heeft schoonste toiletten van Nederland
  2. Kansen voor hotellerie: helft reizigers wil volgend jaar méér reizen en grotendeels internationaal
  3. Hoge NPS loont voor koffieketens: gasten drinken hun koffie vaker ter plekke
  4. Nederlandse restaurantketens scoren goed bij gasten met gemiddelde NPS van 72
  5. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties
  6. Deze Nederlandse hotelketen krijgt de hoogste NPS - en dat loont
  7. 6,8 miljoen gasten geven 2,2 miljard uit bij Nederlandse restaurantketens
  8. Personeelstekort: 'Horeca meest geneigd om eisenpakket aan te passen'
  9. KVK: Horeca meest ontevreden over bedrijfssituatie
  10. Marktaandeel plantaardig vlees en zuivel in horeca stijgt
  11. Explosieve toename van aantal koffie- en lunchzaken
  12. 'Zakenreizen nemen af, maar worden wel doelgerichter'
  13. Gezocht: ondernemers met een mening
  14. 'Pandemie niet langer van invloed op keuze hotel of vakantiehuis'
  15. Harde lockdown kost horeca circa 200 miljoen euro omzet per week