Alles over Relais & Châteaux

Jef Schuur van sterrestaurant Bij Jef

Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks

Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...

Bij Jef ontvangt vijfde hotelster

Bij Jef ontvangt vijfde hotelster

Boetiekhotel Bij Jef van het met een Michelinster bekroonde restaurant, kreeg van Hotelsterren het hoogste aantal sterren toegekend.

Nieuw Nederlands lid voor Relais & Châteaux

Nieuw Nederlands lid voor Relais & Châteaux

Boutique hotel en restaurant Central Park in Voorburg treedt toe tot hotelvereniging Relais & Châteaux. Hiermee komt het aantal leden in Nederland op...

Relais & Châteaux promoot 'revitaliserende wonderplant'

Relais & Châteaux promoot 'revitaliserende wonderplant'

Sinds 2009 werkt Relais & Châteaux samen met Ethic Ocean aan de bewustwording van duurzame vis-, schaal- en schelpdierproducten. Voor het zesde...

De Wiemsel stapt over van Relais & Châteaux naar Romantik Hotels

De Wiemsel stapt over van Relais & Châteaux naar Romantik Hotels

Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum is sinds 1 januari aangesloten bij samenwerkingsverband Romantik Hotels & Restaurants. Het Twentse hotel is als...

Internationale erkenning van Relais & Châteaux voor restaurant Bij Jef*

Internationale erkenning van Relais & Châteaux voor restaurant Bij Jef*

Samenwerkingsverband Relais & Châteaux kwam in november met de 580 leden virtueel bijeen voor de 51e internationale conferentie. Tijdens het...

Binnenkijken bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda: Frivool en kleurrijk

Binnenkijken bij Relais & Châteaux Weeshuis Gouda: Frivool en kleurrijk

Op 7-jarige leeftijd schreef Sharon van Gastel in haar dagboek: 'Later heb ik mijn eigen hotel'. Haar droom wordt werkelijkheid. Samen met haar man...

Villa Struyckenbergen van Het Roode Koper in Ermelo

Relais & Chateaux voegt nieuw villa-label toe aan het aanbod

Relais & Châteaux lanceert met Villas by Relais & Châteaux een nieuw portfolio van meer dan 500 luxe villa's in 30 landen die door groepen privé...

Robert Levels volgt Gilbert von Berg op bij Château Neercanne

Robert Levels volgt Gilbert von Berg op bij Château Neercanne

Robert Levels is de nieuwe chef de cuisine van Château Neercanne in Maastricht. Hij volgt per 1 mei Gilbert von Berg op, die zijn eigen restaurant...

Relais & Châteaux verwelkomt acht nieuwkomers

Relais & Châteaux verwelkomt acht nieuwkomers

Relais & Châteaux heeft acht nieuwe leden in Europa en de Verenigde Staten. Eén van de nieuwe hotels is Boutique Hotel Weeshuis Gouda.