De Gieser Wildeman
Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...
Boetiekhotel Bij Jef van het met een Michelinster bekroonde restaurant, kreeg van Hotelsterren het hoogste aantal sterren toegekend.
Boutique hotel en restaurant Central Park in Voorburg treedt toe tot hotelvereniging Relais & Châteaux. Hiermee komt het aantal leden in Nederland op...
Sinds 2009 werkt Relais & Châteaux samen met Ethic Ocean aan de bewustwording van duurzame vis-, schaal- en schelpdierproducten. Voor het zesde...
Parkhotel De Wiemsel in Ootmarsum is sinds 1 januari aangesloten bij samenwerkingsverband Romantik Hotels & Restaurants. Het Twentse hotel is als...
Samenwerkingsverband Relais & Châteaux kwam in november met de 580 leden virtueel bijeen voor de 51e internationale conferentie. Tijdens het...
Op 7-jarige leeftijd schreef Sharon van Gastel in haar dagboek: 'Later heb ik mijn eigen hotel'. Haar droom wordt werkelijkheid. Samen met haar man...
Relais & Châteaux lanceert met Villas by Relais & Châteaux een nieuw portfolio van meer dan 500 luxe villa's in 30 landen die door groepen privé...
Robert Levels is de nieuwe chef de cuisine van Château Neercanne in Maastricht. Hij volgt per 1 mei Gilbert von Berg op, die zijn eigen restaurant...
Relais & Châteaux heeft acht nieuwe leden in Europa en de Verenigde Staten. Eén van de nieuwe hotels is Boutique Hotel Weeshuis Gouda.