Reviews

Deze Nederlandse hotels staan in de Tripadvisor Best of the Best 2023

Deze Nederlandse hotels staan in de Tripadvisor Best of the Best 2023

Tripadvisor kent jaarlijks de Travelers'Choice Best of the Best awards toe aan de 1 procent best scorende hotels op de reviewsite. Deze hotels in...

Reviews restaurant: gast overweegt reservering bij dit hoge cijfer

Reviews restaurant: gast overweegt reservering bij dit hoge cijfer

Voor het vierde jaar op rij deed BookDinners onderzoek naar de online gewoontes van meer dan 1200 restaurantbezoekers. Daaruit blijkt dat gasten...

Kabinet verbiedt nepreviews

Kabinet verbiedt nepreviews

Het kabinet komt met een verbod op het plaatsen of laten plaatsen van neprecensies op internet. Consumenten moeten zo beter beschermd worden bij het...

Lars Amsterdam, foto lvfphotography

Michelin en TheFork willen toprestaurants toegankelijker maken met korting

Michelin en TheFork willen een bezoek aan een toprestaurant toegankelijker maken voor een breed publiek. Gasten kunnen vanaf 30 september 'Michelin...

Gilles van der Loo stopt met recenseren restaurants voor de krant

Gilles van der Loo stopt met recenseren restaurants voor de krant

Gilles van der Loo, die in 2018 Hiske Versprille opvolgde bij Het Parool, stopt met Proefwerk, de wekelijkse recensie in PS van de Week. Van der Loo...

Gewraakte recensie over Merlet verwijderd van Google

Gewraakte recensie over Merlet verwijderd van Google

De gewraakte recensie die Merlet vorig weekend kreeg toen het bedrijf kampte met enorme wateroverlast is van Google verwijderd.

Merlet overladen met steunbetuigingen na bizarre recensie

Merlet overladen met steunbetuigingen na bizarre recensie

Martin en Carla van Bourgonje van Merlet in Schoorl zijn overstelpt met steunbetuigingen na hun bizarre recensie van afgelopen weekend. Het bedrijf...

Merlet onder water; gast geeft bizar slechte review

Merlet onder water; gast geeft bizar slechte review

Hotel-restaurant Merlet in Schoorl heeft een bizarre review gekregen van een gast. Terwijl het horecabedrijf van Martin van Bourgonje vrijdagavond...

Zo kunnen hoteliers profiteren van data: analyse van recensies, f&b en revenue management

Zo kunnen hoteliers profiteren van data: analyse van recensies, f&b en revenue management

In een tijd waarin alles onzeker lijkt, neemt de behoefte aan goed gefundeerde beslissingen toe. Data speelt hierbij een belangrijke rol. Veel hotels...

Dennis den Otter van Eet-Beleef: “Wij groeien elk jaar met zo’n zeventig procent."

Platform biedt cateraars podium voor najaarspiek

Het is een lastige tijd voor de cateringbranche. Toch is de hoop en de verwachting dat er na de coronacrisis juist extra veel gelegenheden zullen...