
Horecameubilair heeft aardig wat te lijden door het intensief gebruik van gasten en schoonmaakmiddelen. Hoe kan je de levensduur van je...
Horecameubilair heeft aardig wat te lijden door het intensief gebruik van gasten en schoonmaakmiddelen. Hoe kan je de levensduur van je...
Wanneer je zaak dagelijks bommetje vol zit, of -zoals tijdens lockdown- lang leegstaat; leidingen en biertap reinigen dient met regelmaat te...
Voor een horecaondernemer is het fijn om slechts bij een aantal leveranciers producten te bestellen. Facility Trade Group speelt daar als...
Horecameubilair op het terras heeft aardig wat te lijden. Tips voor het schoonmaken en onderhouden van je terrasmeubilair.
Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....
Door je koffieapparatuur regelmatig en op de juiste wijze schoon te maken, voorkom je hygiëneproblemen en een vervelende bijsmaak aan je koffie....
Het uitzicht vanuit dit hotel is elke dag anders, al hebben de medewerkers daar niet altijd oog voor omdat het ook gewoon hard werken is. Maar: work...
Hygiëne is voor ieder horecabedrijf topprioriteit. Door COVID-19 is dat fors versterkt. Facility Trade Group (FTG) staat horecabedrijven bij met raad...
De bakwand is het stralende middelpunt van je bedrijf. Als de bakwand niet goed schoon is, kun je nooit kwaliteit leveren. Maar welke dingen pak je...
De eigenaar van een Indonesisch restaurant moet een schadevergoeding betalen aan zijn voormalige chef-kok van ruim 8.000 euro - plus 6.000 euro aan...