starter verzekering

Checklist voor startende horecaondernemers
Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren...

Top 5 verzekeringen voor je horecazaak
Ondernemen brengt risico's met zich mee, dat hoef je in deze tijd niemand meer te vertellen. Met deze top vijf van horecaverzekeringen weet je zeker...

Aanpassingen door corona? Houd je verzekeraar op de hoogte
Ben je door corona begonnen met een afhaal- en of bezorgservice? Of heb je je terras uitgebreid? Wil je als horecaondernemer overleven in corona-tijd...

Hoe houd je je kok op de been? Vier tips voor horecaondernemers
Steeds meer koks ervaren (veel) stress op het werk en kampen met burn-out-klachten. Valt je kok uit? Dan vind je als horecaondernemer door het...

'Ik moet er niet aan denken dat er brand uitbreekt in ons hotel'
Sinds 5 jaar bouwen Anuschka en haar man Wim met succes aan hun droom: bezoekers van Den Haag een thuisgevoel bieden in hun boutique hotel aan het...

Topdrukte op je terras? Voorkom ongevallen op de werkvloer
Het is weer zomer. Dat betekent topdrukte op je terras. Ervaren personeel ligt niet voor het oprapen en goed inwerken van flexibel personeel schiet...

Arbeidsongeschiktheids-verzekering duur? 4 tips voor een betaalbare AOV-premie
Lange diensten waarbij je veel moet staan en tillen: als horecaondernemer weet je waarschijnlijk niet beter. Overbelasting van je rug, schouders of...

Ziekteverzuim voorkomen: tips van Bas de Ruiter en Reinout Ezinga
Lig jij ook wakker van personeelstekort? Uit onderzoek van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) blijkt dat de helft van de ondervraagde...