Alles over Vermeer

Opmars groente zet door: ook in desserts
Door de vraag naar meer vega(n) gerechten, krijgt groente steeds meer ruimte op het bord. Maar niet alleen in de voor- en hoofdgerechten. De...

Fallon Hoog Antink volgt Simon Veldman op in Vermeer
Sommelier Fallon Hoog Antink treedt in de voetsporen van Simon Veldman bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Veldman verruilde vorige zomer Vermeer na...

Sommelier Simon Veldman vertrekt na meer dan 30 jaar bij Vermeer
Na meer dan 30 jaar de sommelier van Vermeer Amsterdam te zijn geweest maakte Simon Veldman, ruim voor de 'sterren' publicatie van Michelin, bekend...

Chris Naylor van Vermeer in shock na sterverlies
Chris Naylor van restaurant Vermeer in Amsterdam noemt het sterverlies 'een shock'. Michelin had hem eerder al telefonisch op de hoogte gesteld....

Receptvideo Vermeer*: Biet, lavas en Zeeuwse oester
Chris Naylor, executive chef van Vermeer*, is inmiddels zijn 16e jaar als chef bij het restaurant ingegaan. In die tijd veranderde zijn keuken van...

Proefschrift Restaurant Awards 2021: dit zijn de winnaars
De Proefschrift Restaurant Awards 2021 kennen dit jaar acht winnaars. Minder dan voorgaande jaren vanwege de corona pandemie. Misset Horeca zet de...

Chris Naylor opent pop-up BBQ-restaurant Camping at Olof's in Amsterdam
Chris Naylor, chefkok van Vermeer* in Amsterdam, opent in de maanden juli en augustus Camping at Olof's: een tijdelijk barbecue-restaurant in de Sint...

Chris Naylor van Vermeer* geslaagd voor zijn SVH Meesterproef
Chris Naylor, chef-kok bij Restaurant Vermeer * in Amsterdam, is maandag 23 september geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Naylor wordt...

Chris Naylor: Nederlander vanwege Brexit
Chris Naylor, de van geboorte Britse chef van Michelinster-restaurant Vermeer in Amsterdam, is officieel Nederlander geworden. Hij omzeilt hiermee de...

Chris Naylor opent one table-restaurant Naylor's
Sterchef Chris Naylor van restaurant Vermeer in Amsterdam opent deze week een nieuw concept: Naylor's. Het is een exclusief één-tafelrestaurant,...