
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...
Overbevissing, klimaatverandering, kweekmethoden en andere uitdagingen maken het moeilijk om vis, schaal- en schelpdieren op verantwoorde wijze te...
In visrestaurant Simonis in Scheveningen heeft dinsdag brand gewoed. Daarbij zijn geen gewonden gevallen, maar de schade is aanzienlijk, aldus de...
Vermaat gaat ervoor zorgen dat er in haar 400 restaurants geen vis meer verkrijgbaar is die bedreigd wordt, is verkregen uit illegale vangst of wordt...
Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron voor 2022/23. Ter gelegenheid...
Soenil Bahadoer van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, is door Stichting Dupan uitgeroepen tot Paling Patron voor 2022/23.
Restaurant Het Gouden Kalf op Scheveningen heeft een oorkonde ontvangen van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Deze oorkonde ontving het...
Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe is dinsdag 15 juni aangeboden aan de voorzitter van GGD GHOR Nederland, André Rouvoet 'als blijk van waardering...
Na drie restaurants in Amsterdam en een vestiging in Utrecht is het tijd Londen te veroveren. Het populaire visrestaurant – in 2019 bekroond met een...
Mensen kiezen steeds vaker voor duurzame vis. Keurmerken moeten de consument helpen om bewuste keuzes te maken. Echter, zo blijkt uit zojuist...
Studenten van het ROC Mondriaan ontwikkelen de komende maanden nieuwe innovatieve visgerechten, samen met Haagse horecaondernemers. De aftrap van het...