The Seafood Bar opent vestiging in Londen

The Seafood Bar opent vestiging in Londen

Na drie restaurants in Amsterdam en een vestiging in Utrecht is het tijd Londen te veroveren. Het populaire visrestaurant - in 2019 bekroond met een FSIN Excellence award - is te vinden in Soho en opent haar deuren begin augustus.

The Seafood Bar London opent begin augustus en is elke dag geopend van 12.00 t/m 23.00 uur. De nieuwe zaak is gevestigd op 77 Dean Street in de wijk Soho. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en in totaal biedt de ruimte plek aan 190 gasten.

Familiebedrijf The Seafood Bar

Fons de Visscher was 28 jaar lang visboer in het Brabantse Helmond. Zijn kinderen Fleur, Eline en Pepijn waren al vanaf jongs af aan betrokken bij de viswinkel. Een langgekoesterde droom van de familie was iedereen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met vis. In 2012 openden zij een eerste restaurant in de Van Baerlestraat in Amsterdam. Hierna zouden nog twee zaken in de hoofdstad en één in Utrecht openen.

Familie De Visscher van De Seafood Bar.

Na vier locaties in Nederland geopend te hebben, is het tijd voor een volgende, internationale stap, aldus het bedrijf. ‘We zijn al jaren gek op Londen. De plannen zijn door de crisis een jaartje uitgesteld, maar dit is echt een droom die uitkomt.’ aldus familie De Visscher. Ook in Londen kunnen gasten kiezen uit de, volgens het bedrijf, zorgvuldig geselecteerde vis, die duurzaam en zoveel als mogelijk lijngevangen is.