nieuws

Strijdbare Ron Blaauw kijkt alweer vooruit

Restaurant

Voor mezelf maakt het niet zo veel uit, maar voor mijn jongens is het best wel slikken. Maar we kijken alweer vooruit. Ron Blaauw van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel over zijn daling van plaats tien naar vijftien.

Strijdbare Ron Blaauw kijkt alweer vooruit

Vorig jaar was Restaurant Ron Blaauw nog een van de smaakmakers van Lekker. Het restaurant steeg toen van negentien naar tien. Nu moet het een stapje terug doen met een vijftiende plaats.

In een eerste reactie laat Blaauw weten ietwat teleurgesteld te zijn. ‘Ik had het wel een beetje verwacht. We hebben een bewogen jaar achter de rug en kijken weer omhoog. We zullen laten zien dat het onterecht is’, aldus een strijdbare Blaauw.

Eerste reactie van Ron Blaauw

Reageer op dit artikel