nieuws

Celstraf voor eten uit bord vriendin

Restaurant

Een man uit Texas is in de cel beland omdat hij in een restaurant in Atlanta uit het bord van zijn vriendin at. Het restaurant deed aangifte van ‘diefstal van diensten’, en kreeg gelijk.

Celstraf voor eten uit bord vriendin

De 40-jarige Dan Linscomb besloot met zijn vriendin om maar één maaltijd te bestellen, en samen uit één bord te eten.

Dat pikten de eigenaars niet, en eiste dat de man zeven dollar (5,50 euro) extra betaalde, de prijs van de maaltijd. Linscomb weigerde met de opmerking ‘Er hingen geen bordjes in het restaurant waarop stond dat ik niet mee mocht eten uit het bord van een ander’, meldt Het Laatste Nieuws.

De eigenaars lieten het er niet bij zitten en belden de politie, die de man insloten voor diefstal van diensten. Twee dagen later pleitte Linscomb schuldig voor wangedrag en werd toen pas vrijgelaten.

Reageer op dit artikel