nieuws

Omzetexplosie bij de Zwethheul

Restaurant

De herinrichting van restaurant De Zwethheul in Schipluiden oogst applaus. Op 9 januari is het tweesterren restaurant van Cees Wildschut en chef Mario Ridder heropend. De nieuwe jas trekt drommen mensen en zorgt voor een enorme omzetstijging.

In de weekeinden moet Wildschut zelfs reserveringen weigeren. ‘We hebben dan plek voor zo’n zestig gasten. Tegen tien a twintig mensen moeten we helaas nee verkopen.’ Ook in februari gaat de toeloop door.

Nog niet alles is klaar in het restaurant dat voor ruim drie ton is verbouwd. De chefs table – volgens chef Mario Ridder een van de mooiste van het land – zal worden geopend op 7 maart. De kunstwerken voor in het restaurant arriveren in de loop van februari. Bouwvakkers herstellen ook wat lichte stormschade aan het dak.

De gasten reageren volgens Wildschut enthousiast op vernieuwde Zwethheul. Wildschut: ‘In vergelijking met vorig jaar boeken we in januari een omzetstijging van 85 procent. De herinrichting lijkt te gaan slagen. En over de smaken die Mario Ridder voorzet, krijgen we veel positieve geluiden.’

Zie ook:

» Zwethheul: ster commerciëel zo belangrijk

Omzetexplosie bij de Zwethheul

Reageer op dit artikel