nieuws

Slinger en Adriaanse kopen Hofstede Meerzigt

Restaurant

Arjen Slinger en Alain Adriaanse hebben restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer van Herman den Blijker en David Crouwel overgenomen. Wijnhandelaar Bert de Boer blijft mede-eigenaar van het restaurant.

Slinger en Adriaanse kopen Hofstede Meerzigt

Dat staat te lezen in lezen in het Algemeen Dagblad. ‘Adriaanse en ik zouden de Engel Groep binnen vier jaar uitkopen, zo was ongeveer twee jaar geleden de bedoeling. Dat is nu dus wat sneller gegaan. Voor de klant verandert er niets. Den Blijker heeft hier nooit in de keuken gestaan’, aldus Slinger in het AD.

Slinger stelt dat Herman den Blijker nodig was om bij de bank geld los te krijgen. ‘Als je bij de bank geld wilt lenen omdat je een restaurant wilt beginnen, gaat dat makkelijker als je kunt zeggen dat je Den Blijker aan je kant hebt. Ik denk dat onze gasten wel weten dat Den Blijker zich niet direct met het restaurant bemoeide’.

Wijnhandelaar Bert de Boer blijft mede-eigenaar van Hofstede Meerzigt, zonder zich verder met de inhoudelijke gang van zaken te bemoeien. Arjen Slinger en Alain Adriaanse zwaaide al de scepter in het restaurant voordat ze het overnamen van de Engel Groep.

Reageer op dit artikel