nieuws

Fred: ‘Dit is vrij uniek

Restaurant

Restaurant Fred in Rotterdam draait slechts enkele maanden en nu al de hoogste nieuwe binnenkomer in Lekker. Kok Marcel Haijes, die bij afwezigheid van eigenaar Fred Mustert de pers te woord staat, noemt de positie in Lekker ‘vrij uniek’.

‘Super. In vijf maanden tijd een gave prestatie neergezet. We vinden het helemaal geweldig. Dat je met het hele team zo’n mooie plaats in de Top-100 van Lekker kan oogsten, daar doe je het allemaal voor’, aldus Haijes in een eerste reactie.

Mustert zelf was maandagavond bij het jubileum van restaurantgids IENS om daar een prijs in ontvangst te nemen. Haijes: ‘Meneer Mustert is met La Vilette natuurlijk vrij ervaren in de Top-100 van Lekker. Dit is een opsteker en werkt motiverend. Vanavond drinken we een glas Champagne’.

Beluister hier de eerste reactie van Restaurant Fred.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel